torstai 8. tammikuuta 2015

TÄÄLLÄ TAAS

Siitä on hetken aikaa kun viimeksi tänne mitään kirjotin. Kesästä asti on kuitenkin ollut sellanen fiilis, että olis taas kiva kirjottaa. Nyt viime aikoina se fiilis on koko ajan kasvanut, ja nyt kun oli aikaa niin päätin tulla käymään täällä pitkästä aikaa.

Tais olla huhtikuu kun viimeks postasin jotain, joten siitä on jo pitkälti yli puoli vuotta. Sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä. Kesällä erosin mun poikaystävästä, olin matkalla Ruotsissa, löysin uuden poikaystävän ja vaihdoin säbäjoukkueeseen, joka nousi naisten salibandy liigaan. Syksyllä alkoi toinen vuosi lukiossa. Koulu jatkui melko saman lailla viime vuoteen verrattuna. Ainoa ero on se, että lopetin aamureeneissä käymisen, jotta saisin lisää aikaa muille aineille. Viime aikoina olen myös alkanut käymään salilla enemmän ja löytänyt uutta innostusta myös säbätreenien ulkopuolella urheiluun.

Blogia ajattelin jatkaa melko samaan malliin kuin ennen taukoakin. Urheiluun ja kuntoiluun liittyviä postauksia aion kuitenkin julkaista enemmän. Ajatuksissa on, että blogista muotoutuisi lifestyleblogin lisäksi hyvinvointiblogi. Päätin myös vaihtaa blogin nimen, ja blogin uudeksi nimeksi tuli pelkkä Sara's, Sara's dayn sijaan.

Tässä vielä vähän kuvia postaamattomilta ajoilta













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti