maanantai 12. tammikuuta 2015

WEEK 2





Viikko alko viellä lomaillessa, ja maanantaina saikin nukkua pitkään. Koko päivää ei kuitenkaa ehitty makoilla, vaan  suunntattiin Tomin kanssa juna-asemalle ja sieltä sitten junalla Hämeenlinnaan. Sunnitelmissa oli nähä vähän kavereita ja käydä pitkästä aikaa syömässä ja leffassa. Päivä meni kivasti, ja tuli taas lyötyä monta kärpästä yhellä iskulla, kun kavereitten näkemisen lisäks samalla reissulla pääsin ostaan uudet salikengät, käymää pitkästä aikaa ulkona syömässä ja tuli nähtyä viellä viiminen Hobittikin. // Tiistai aamuna (päivällä) herättiin viimeiseen lomapäivään. Päivä menikin aikalailla vaan ollessa, mutta illalla saimme raahattua ittemme salille, jossa pääsin testaan mun uusia salikenkiä, joista aattelin kirjottaa pienen postauksen, kunhan ehdin. // Vanhojentanssimekkokin tuli postista jo pari viikkoa sitten, tosin kyllä liian suuren vannehameen kanssa. Kunnolla mekkoa pääsin sovittamaan vasta kun oikean kokoinen vannehame saapui postissa.




Keskiviikkona karu todellisuus iski, kun herätyskello soi 6.40 alkavan koulupäivän merkiksi. Paluu arkeen oli tehtävä, vaikka oisin kyllä ihan mieluusti lomaillut vielä muutaman päivän tai vaikka viikon. Koulu alkoi heti täysillä, eikä lomasta ollut enää tietookaan. // Illalla oli taas  harkatkin muutaman päivän tauon jälkeen. // Torstai ja perjantai meni aika perus merkeissä. Ainoana erikoisempana juttuna oli blogimaailmaan paalaaminen.



Viikonloppu oli aika säbä äytteinen, sillä lauantaina oli naisten kotipeli ja sunnuntaina olin vahvistuksena meidän seuran b-tyttöjen turnauksessa Tampereella. Viikonloppu meni siis melkeinpä vaan säbäillessä, nukkuessa ja syödessä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti