perjantai 16. tammikuuta 2015

BRIELEIPÄ





Aattelin tulla jakaan tänne yhen aika hyvän leipä-idean viimeviikolta. Äiti oli taas tapansa mukaan tehny vähän syötävää kun tulin reeneistä. Tällä kertaa se oli vaalee leipä jossa oli päällä valkohomejuustoo, rucolaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Oli muuten hyvää! Ja tähänhän käy oikeestaa ihan mikä vaan vaalee leipä ja miks ei myös tummakin. Sit vaan brie-juusto, aurinkokuivattu tomaatti ja rucola leivän päälle ja n. 10 sekunniks mikroon. 

Tätä leipää tuli syötyä kerran jos toisenkin, ja tää sopii hyvin myös aamupalaks sillä tää on nopee ja helppo tehä ja vielä ihan täyttäväkin.

Tässä oli nyt tämmönen ruokapostaus, ja tämmösiä aattelin julkasta enemmänkin, aina kun tulee mieleen jotain mitä tänne vois jakaa. Treenipostauskin mun piti tehä torstain salitreenistä, mutta treeni jäikin tekemättä, kun keskiviikkona muhun iski joku ärsyttävä flunssapöpö. Eilen sinnittelin vielä koulussa, mut tänää päätin jäädä kotiin parantumaan. Sen treenipostauksenkin saan toivottavasti tehtyä, kunhan tästä parannun. Sunnuntaina toivottavasti oonkin jo siinä kunnossa, että pääsen taas salille. Nyt kuitenkin lähen tekeen itelleni jotain syötävää ja kattoon vähän koulujuttuja (ja ehkä vähän netflixiäkin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti