maanantai 26. tammikuuta 2015

WEEK 4


Viikko alko aika samaan tapaan kuin kaikki muutkin kouluviikot. Eli väsyneena, parilla torkulla ja hyvällä aamupalalla. // Tiistaina puin pitkästä aikaa päälle pitkän palmikkoneuletakin. // Yleensä laitan hiukset kiinni melkein heti kouluun päästyäni, mutta tällä kertaa ne tais olla auki lähes koko päivän. Ennen kuvan ottoa olin tainnut juuri pitää äikässä kirjailijaesitelmän koko luokalle. Kyllä huomaa, että vaan esiintymällä oppii esiintymään. Nyt esitelmän pitäminen oli jo paljon luontevampaan, kun esimerkiksi lukion alussa. // Kaapeista löytyneistä ruokatarvikkeista saikin yllättävän hyvän pastasalaatin aikaan.


Yhden kollaasin päätin pyhittää kokonaan koulujutuille, sillä niitä tuli viime viikolla tehtyä ihan urakalla. Oli Suomen historiaa, fysiikkaa, vähän lisää hissaa ja vielä matikkaakin. Unohtamatta kaikkia äikän ja ruotsin juttuja.


Lauantai oli taas aika säbätäytteinen, kun heti aamupäivästä lähin kattoon Tomin pelejä ja iltapäivällä oli oma peli. Säbäjuttujen väliin jäi onneks vähän aikaa hyvälle kylmäsavulohipastalle. // Pelin jälkeen päätettiin äitin kanssa suunnatta mäkkäriin, jossa mun ilokseni oli taas CBO -hamppareita myynnissä. // Sunnuntailta ei tainnut yhtään kuvaan kännykän muistiin jäädä, mutta eipä me mitään ihmeempiä, salilla käynnin lisäks tehtykään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti