tiistai 20. tammikuuta 2015

WEEK 3

Tää viikkopostaus tulee nyt vähän myöhässä, kun tässä on ollut vähän kaikenlaista, ja blogin kirjoittamiseen ei oo oikee aikaa riittänyt. Syystä, että meijän asunto menikin yhtäkkiä kaupaks, vaikka ei julkisesti myynnissä ollutkaan. Niin nyt on siis ajatukset aikalailla ollut tossa pian tulevassa muutossa ja uuden kodin etsinnässä.

Tässä kuitenkin nyt vähän juttua viime viikolta.


Maanantaina pyörähti käyntiin toinen kouluviikko, ilman mitään ihmeellisyyksiä. // Illalla mentiin salille, ja siitä treenistä julkaisin postauksenkin. Treenin jälkeen söin viikonlopulta jääneen kana-pasta-salaatin ja menin saunaan.


Tiistaina oli mun ja Tomin puolivuotispäivä ja sen kunniaks mentiin ruokiksella Pancho Villaan syömään. Yleensä ollaan otettu siellä burgerlounaat, mutta tällä kertaa päädyttiin burgereiden sijaan burritoihin. Oltiin Tomin kanssa molemmat kuitenkin sitä mieltä, että burritot olivat pieni pettymys täytteidensä puolesta (vaikka ihan syötäviä silti). Taidetaan kuitenkin taas palata niihin burgereihin. // Tiistaina kokeilin pitkästä aikaa kihartaa hiuksia kouluun. Lopputulos oli ihan onnistunut, mutta ulkona puhaltanut kova tuuli teki oman muokkauksen hiuksiin ennen koululle pääsyä.


Loppuviikosta olin kipeänä, mutta torstaina raahauduin kuitenkin koulun jälkeen meikkikaupoille, ja löysinkin vähän juttuja wanhojen meikkiä varten. Perjantai ja lauantai meni aikalailla sohvalla makoillessa, ja ainoa urheiluun liittyvä asia mitä pystyin tekeen oli sport-lehden lukeminen. // Sunnuntaina olin onneksi jo terve, mutta salisuunnitelmat vaihtuikin uimahallireissuun kaverin kanssa. Vesijuoksu ja uinti oli kyllä yllättävän rankkaa ja siinä tulikin hyvä reeni vähän erilaisissa maisemissa. // Sunnuntai iltana muistin hissan tekemättömän palautettavan kotitehtävän, ja siihenhän se ilta sitten aikalailla menikin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti