lauantai 2. tammikuuta 2016

WELCOME 2016

Niin se vuosi taas vaihtui. Ihmettelen jokaiselle kerralla, mihin se edellinen vuosi oikein katosi. Aika kului taas vaan niin hurjaa vauhtia, että tuntuu kuin 2015 olisi alkanut vasta. Nyt kuitenkin eletään jo vuotta 2016 ja on aika kääntää katseet siihen. Tälle vuodelle on luvassa vaikka mitä kivaa ja jännittävää. Heti alkuvuodesta on vuorossa kevään ylioppilaskirjoitukset ja lukuloma. Vielä ennen kesälomaa ja yo-juhlia on edessä jatko-opiskeluihin haku ja sen myötä pääsykokeet. Lukemiselta ei siis voi välttyä kevään aikana. Myös töitä pitäisi löytää kevääksi ja kesäksi. 
Nyt ensimmäistä kertaa elämässäni en tiedä vielä tässä vaiheessa mitä on luvassa syksyllä. Aina ennen koulu vain alkoi kesän jälkeen halusin sitä tai en. Ylä-asteen jälkeenkin oli selvää jo ennen kouluihin hakua, että tulen opiskelemaan lukiossa syksyllä. Nyt en kuitenkaan ole varma haluanko edes opiskelemaan heti tänä syksynä, vai olisiko välivuosi parempi vaihtoehto. Aika kuitenkin näyttää sen ja viimeistään syksyllä varmasti tiedän missä silloin olen.
Vuodesta tulee varmasti ikimuistoinen, ja aionkin jakaa sen tapahtumia täälä blogissa samaan tapaan kuin viime vuonna. Tavoitteena on kuitenkin edelleen postata useammin ja monipuolisemmin. Ideoita postauksiin on taas vaikka millä mitalla, aikaa ja motivaatiota toteutukseen pitäisi kuitenkin jostain saada viime vuotta enemmän.

Nyt kuitenkin jatkan koulujuttujen parissa ja saatan tehdä ehkä pienen treeninkin. Ennen kuin jätetään 2015 täysin taakse, olisi lähipävinä luvassa vielä pieni muistelo viime vuodesta. 

Toivotan vielä kaikille hyvää ja onnellista vuotta 2016! :)

2 kommenttia: