lauantai 23. tammikuuta 2016

PENKKARIASU

Tätä jaksoa ja sen myötä koko lukio-opetusta on jäljellä enää viikko. Siis mihin tämä koko lukioaika on oikein kadonnut?! Vastahan sitä seistiin elokuisena päivänä koulun edessä odottamassa ensimmäisen lukiopäivän alkua. Viime vuonna 3 jakson loppuminen ja helmikuun puoliväli tarkoittivat Wanhojen tansseja, mutta tänä vuonna yhtävuosiluokkaa korkeammalla ollessamme tuo päivä tarkoittaa penkkareita ja abiristeilyä. Lukuloman alkaessahan se oikea koitos vasta alkaa, kun pitää parin viikon aikana kirjoittaa 4 ainetta ja lukea vielä pääsykokeisiinkiin. Joka päiväinen koulussa ravaaminen kuitenkin loppuu silloin, ja onhan sitä siis syytä juhlia penkkareiden ja abiristeilyn muodossa.



Pukeutuminen on molemmissa tietysti välttämätöntä, mutta penkkareissa se on lähes koko homman juju. Pitkän aikaa mulla ei ollut mitään ideaa penkkariasua koskien, mutta nettiä selaillessa sain muutaman idean. Törmäsin käytettyjä penkkariasuja etsiessäni Minni Hiiri -asuun, josta sain idean, että voisin olla Minni Hiiri. Kyseinen käyetty asu oli kuitenkin liian pieni, sillä halusin, että mekon alle mahtuu ulkovaatteet, ettei tarvitse sitten ihan jäässä hillua siellä rekan lavalla. Mietin vaihtoehtoja kyseisen Disneyn lisensoiman isomman koon ja halvemman hiukan erilaisen mekon välillä. Lopulta kuitenkin päädyin tilaamaan Naamiaismaailmasta tuon Disneyn lisensoiman puvun, sillä mielestäni se vaan näytti niin paljon enemmän Minnin puvulta.  Muutamia lisäasusteita kuitenkin tilasin Punanaamiosta, sillä halusin asuun nenän ja isommat hanskat. Kummankin firman paketit saapuivat tällä viikolla ja olen todella tyytyväinen koko asuun. Nyt pitäsi vielä muutama viikko odotella ennen kun pääsen pukemaan asun ja nousemaan rekan lavalle heittelemään karkkia.



Millaisia asuja teillä on penkkareissa ollut tai millaisia meinaatte tänävuonna pukea? :)

6 kommenttia:

  1. Oikein suloisen näköinen penkkariasu ♥ Mulla oli omissa penkkareissa fleecestä valmistettu delfiinipuku :D

    VastaaPoista
  2. Ihana Minni asu! Itse pukeuduin Kleopatraksi. Nauti siitä päivästä, se menee ihan liian nopeasti ja eihän niitä penkkareita ole kuin kerran elämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kleopatrakin olis ollu kyl hyvä idea! Aattelin kyllä ottaa kaiken irti kyseisetä päivästä!

      Poista
  3. Aivan ihana asu, tuo on niin tehty sulle! :) Mä itse menin lukion sijasta amikseen joten penkkareista ei ole henkilökohtaista kokemusta, mutta luvassa on varmasti ihana päivä, joten nauti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin heti aattelin, että toi asuhan sopis mulle hyvin! Luvassa on kyllä varmasti ihan huikee päivä! :)

      Poista