lauantai 9. tammikuuta 2016

KYLMÄSAVULOHIPASTA

Mulla on kaks pastasuosikkia. Toinen niistä on avokadopasta ja toinen on tän postauksen kylmäsavulohipasta. Tykkään muutenkin erilaisista pastoista tosi paljon, ja voisin syödä pastaa vaikka joka päivä. :D Olen ollut aina vähän huono syömään keitettyjä perunoita, joten ehkä siitä johtuu tämä runsas pastan syöntini.


Pastat ovat myös useimmiten melko helppoja ja nopeita valmistaa, joten nämäkin seikat tekevät pastasta hyvän vaihtoehdon. Tämä kylmäsavulohi pasta on vielä pastojenkin helpoimmasta ja nopeimmasta päästä, joten tämä on kaikinpuolin oikein hyvä ruoka. Aineksia ei ole montaa eikä niitä tarvitse sen kummemmin työstää.




Kylmäsavulohipasta 4-5 annosta:

1 pussi nauhapastaa

300g Kylmäsavustettua kirjolifileetä
2dl kuohukermaa
2dl ruokakermaa
 vettä
1rkl maissitärkkelystä
1dl vettä 
n.1/2 tl  kuivattua tilliä
suolaa

Keitä pasta. Pilko kylmäsavulohi paloiksi ja laita palat lämpimälle pannulle, jossa on tilkka öljyä. Kääntele paloja pannulla, kunnes ne ovat muuttaneet väriään hiukan ja irronneet toisistaan. Kaada paljojen sekaan kermat ja huuhtele purkeista loputkin kermat kastikkeeseen veden avulla. Suurusta kastike laittamalla esim. juomalasiin ruokalusikallisen maissitärkkelystä ja desilitran vettä, sekoittamalla ne ja kaatamalla seoksen kastikkeeseen. Kiehauta kastike ja lisää lopuksi tilli ja suolaa oman maun mukaan.

Kastikkeeseen voi myös käyttää pelkkää ruoka- tai kuohukermaa, mutta oman kokemuksen mukaan näiden kahden yhdistelmällä syntyy maukkain lopputulos.

Niinkuin ohjeesta huomaa on tämä resepti hyvin simppeli ja nopea valmistaa. Lopputulos on todella maukas, eikä uskoisi, että noin vähistä aineksista saisi jotain niin hyvää aikaan. 

Tässä nyt siis oli pitkästä aikaa ruoka-aiheinen postaus. Muitakin reseptejä olen suunnitellut täällä jakavani, kunhan vaan muistaisi aina laittaa määrät ja ainesosat ylös ja ottaa vielä kuvatkin. Muutaman smoothien ohjeet aion kuitenkin jakaa täällä ihan lähiaikoina, joten jos smoothiereseptit kiinnostaa niin pysykää kuulolla!

Hyvää ja talvista viikonlopun jatkoa kaikille! <3




2 kommenttia:

  1. Nami tommonen pasta on kyllä hyvää!♥ Ite oon tehnyt aikalailla samalla ohjeella, mutta vipannut joukkoon vielä rucolaa. Se sopii sinne kyllä ihmeen hyvin :)
    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin oon joskus laittanut rucolaa sekaan, ja hyvää on kyllä ollut! Tuolla kertaa unohdin sen kyllä aivan kokonaan, mutta hyvältä maistui onneksi ilmankin. :)

      Poista