maanantai 4. tammikuuta 2016

PEPPUTREENI KOTONA

Tänään ois vuorossa vuoden ensimmäinen treenipostaus. Salilla on tullut lähiaikoina käytyä vain ryhmäliikunnoissa, joten suurimman osan lihaskuntotreeneistä olen tehnyt kotoa käsin. Mutta nyt siis vuorossa pepputreeni oman kehon painolla. 




Pepputreeni:

Liikkeitä tehdään 3 kierrosta. Liikkeiden välissä ei taukoja, mutta kierrosten välissä muutaman minuutin tauot. Alkuun kannattaa tehdä pieni lämmittely esim. hyppyjen ja paikallaan juoksun muodossa.

10x Burbee
15x Kyykky
15x Lantionnosto
10x molemmille jaloille koiranpissitys
10x molemmille jaloille pistoolikyykky
10x molemmille jaloille jalannosto kyljellään
10x molemmille jaloille lantionnosto toinen jalka ilmassa
10x molemmille jaloille askelkyykky

Jos treeniin haluaa lisää tehoa ja kotoa löytyy painoja, voi osan liikkeistä tehdä painon kanssa. Esimerkiksi kahvakuula on hyvä kyykkyihin, lantionnoistoihin ja askelkyykkyihin.

Loppuun kannattaa tehdä pieni loppuverryttely käyttäen esimerkiksi samoja liikkeitä kuin alkulämmittelyssä. Myös lyhyet venytykset on hyvä tehdä treenin loppuun.



2 kommenttia:

  1. Tossa tuli pari uudeksi parikin liikettä. Tosiaan pienempänä tuo koiran pissa liike nauratti, kun teimme tuota tanssissa :D Dipit ovat niiden jälkeen haastavia. Kun jalka on ylhäällä, se suoristetaan ja lasketaan alaspäin, hirveää rääkkiä :D

    VastaaPoista
  2. Tätä pitää kyllä kokeilla joko kotona tai salilla, sillä vaikuttaa kyllä hyvältä!
    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista