sunnuntai 3. tammikuuta 2016

2015

Noniin nyt oilisi vuorossa se mitä eilen lupailin, eli pieni muistelo viimevuodesta. Tän muistelon päätin toteuttaa kollaasien avulla kertoen pieniä ja vähän suurempia juttuja viimevuodesta.


Heti tammikuussa palasin vihdoin takaisin blogimaailmaan. Hetken olin paluuta jo miettinyt, mutta kynnys vaan tuntui kauheen korkealta. Lopulta onneksi kuitenkin palasin, enkä sitä ole hetkeäkään katunut. // Helmikuussa koitti vihdoin yksi lukioajan odotetuimmista hetkistä, nimittäin Wanhojen tanssit. // Hiihtoloman aikana muutimme Iittalasta Hämeenlinnaan. 


Keväällä oli ihania ilmoja ja blogijuttujakin tuli tehtyä aika paljon. // Toukokuussa oltiin pari päivää Tukholmassa. Reissu oli aivan ihana ja saatiin kaupungista vaikka kuinka paljon irti. // Hankittiin vihdoinkin ekat frisbeegolf-kiekot ja käytiin radallakin monta kertaa kevään, kesän ja syksyn aikana.


Loman alkaessa alkoi myös autokoulu ja passikin piti uusia. // Töitä tuli tehtyä ihan urakalla niin jätskikiskan kuin ravintolankin puolella. // Junaa tuli myös käytettyä usein ja asemalla oli odoteltava säässä kuin säässä. // Onneksi sää suosi edes välillä ja näin ollen ulkonakin tuli oltua.


Heinäkuussa olin elämäni ensimmäisissä häissä. // Säbäjutut veivät myös aika uuren osan viimevuodesta, mutta mitä sitä ei harrastuksensa eteen tekisi :D. // Elokuun lopussa koitti vihdoin se päivä jona täytin 18. Täysi-ikäisyyttäni juhlimme kavereiden kanssa meidän mökillä. // Mökkireissun aikana tuli myös käytyä ensimmäisen kerran uimassa koko kesänä, mutta mikäs siinä jos 30. elokuuta on vielä uimakelit.


Ylppärit ja niihin lukeminen olivat vahvasti läsnä kesäloman alusta aina syksyyn asti. // Kesä jatkui tänävuonna vielä loman loppumisenkin jälkee, ja kouluunkin pääsi t-paita tai mekko päällä vielä syyskuussa. // Syksyn aikana tein myös päätöksen kirjoittaa pitkän matikan sijasta lyhyen matikan.


Syyslomalla teimme Tomin kanssa muutaman päivän reissun Tallinnaan. // Autolla on tullut ajeltua ajokortin saannista lähtien enemmän ja vähemmän. // Viime vuonna isäpuolelleni kotiutui kaksi maailman ihaninta kissaa, joiden touhuja katsellessa ei voi muuta kun nauraa. // Syksyllä oli myös 69-päivä, jonka jälkeen on tajunnut, että lukiota on jäljellä enään vain muutama hassu päivä.


Joulu saapui myös vuonna 2015, vaikka jouluvalmistelut aloitettiinkin aika myöhään ja kaikkia koristeita ei edes löydetty muuton jäljiltä. // Suklaata tuli syötyä enemmän kuin tarpeeksi, ja nyt ei muutamaan päivään ole edes tehnyt mieli suklaata. // Uutta vuotta tuli juhlittua kavereiden kanssa kaupungilla. Omia raketteja ei ollut, mutta muiden raketteja oli kyllä kiva katsella.

Tässä siis oli vuosi 2015 pähkinän kuoressa. Vuosi oli mahtava ja monipuolinen, ja toiveissa onkin, että tästä vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti