maanantai 11. tammikuuta 2016

1/52

Ensimmäinen kokonainen viikko vuotta 2016 on nyt takana päin. Vielä on 51 edessä päin ja voin uskoa, että jokaiselle viikolle mahtuu varmasti paljon kivoja juttuja. Nyt kuitenkin muutama kollaasi viime viikosta.


Alkuviikko meni vielä lomaillessa, ja mikäs sen parempi tapa aloittaa viikko ja aamu, kuin hyvä aamupala. Viikonlopun guacamolesta jäi yksi avokado yli, joten puolet siitä pääsi maanantai aamuna leivän päälle. // Ja toinen puolikas tuosta avokadosta päätyi elämäni ensimmäiseen vihersmoothiehen. Lopputulos oli yllättävän hyvä, vaikka käytinkin aika tylsiä aineksia. // Alkuviikosta pakkanen alkoi kiristyä ja ulosmennessäkin piti olla jo kunnon toppatakki päällä. // Välillä on ihanaa rentoutua värittämällä. Kaikki stressi ja muut ajatukset vaan katoavat kun keskittyy pikkutarkkaan väritykseen.


Vihdoinkin sain otettua itseäni niskasta kiinni filosofian suhteen. Verkkokurssille tosiaan liityin jo lokakuussa, mutta nyt vasta sain aikaiseksi ensimmäisen esseen aloituksen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaa, ainakin jos on kyse lukion pakollisesta kurssista, jota ilman ei lakkia tai todistusta tule. // Muitakin pakollisia kursseja olen viimetinkaan jättänyt... Kuvis on onneksi ihan rentoa, ja tuolin suunnittelu onnistuu multakin, vaikka maalaus tai muotokuvien piirtäminen ei oikein sujukaan. // Ostin myös Worddiven enkun abi-kurssin, joka on ihan huippu. Suosittelen kaikille, jotka on enkkua tänä keväänä kirjoittamassa. // Kemia on tuottanut harmaita hiuksia jo enemmänkin, sillä motivaatio on melko hukassa varsinkin kun taidot laskujen ratkaisuun ovat aika ruosteessa.


Lauantaina oli pitkästä aikaa säbäpeli. Tällä kertaa onneksi Riihimäellä, joten aikaa matkustamiseen ei paljoa kulunut. // Sunnuntaina yllätin äitin imuroimalla koko talon, sillä välin kun hän oli kaupassa. // Illalla olin pitkästä aikaa salilla. Spinningin sprinttitunnista on tullut ihan mun suosikki, ja olihan sinne eilenkin päästävä. // Spinningin ja kotiin kävelyn jälkeen mikään ei ole parempaa, kuin pöydässä valmiina odottava äitin tekemä ruoka. <3

1 kommentti:

  1. Vuoden eka viikkohan näyttäs sulla sujuneen aika kivoissa merkeissä! :) Tykkään tosi paljon näitä tällasista koontipostauksista! Ja ääk kuinka paljon tuo keiton kuva taas lisäsi mun nälkää, eikä yhtään helpottanut mun monta päivää kestänyttä himoa kasvissosekeittoa kohtaan, haha :D

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista