tiistai 29. joulukuuta 2015

CHRISTMAS 2015










Niin se joulu taas vaan on jo ohi. Pitkään sitä odotettiin, ja sitten se jo menikin. Joulua vietimme isäpuoleni luona kuuden hengen voimin. Koko juhla oli oikein mukava ja rento eli juuri sellainen kuin joulun pitääkin olla. Lahjojakin tuli ihan mukavasti, vaikka pakettien koko ja määrä onkin huomattavasti pienentynyt lapsuuden jouluista. Lahjakortir ja raha ovat kuitenkin aina tervetulleita, joten pakettien pieni koko onkin vain plussaa. Yksi kiva lahja olisi ollut lumi, mutta tällä kertaa sitä ei aatoksi saatu. Tapaninpäivänä lunta kuitenkin tuli hieman ja maakin saatiin valkoiseksi. Pitkästä aikaa näyttäytyvä aurinko kuitenkin korvasi lumen, ja teki maisemasta oikein kauniin. Kissatkin olivat joulunvietossa mukana ja kuusikin sai olla melko rauhassa muutamaa leikkeihin irrotettua palloa lukuunottamatta.
Ruoka oli loistavaa ja sekä lämpimät että kylmät ruuat onnistuivat kaikki oikein hyvin. Tarjolla oli vaikka mitä äidin ja isäpuolen taikomia herkkuja, ja niitä tulikin syötyä ihan urakalla. Joululahjaksi saatu Blokus oli myös kovassa käytössä koko joulun. Peliä pelattiin valehtelematta ainakin 30 kertaa joulun pyhien aikana.

Nyt joulu siis takana päin ja pitäisi pikkuhiljaa kääntää katseet kohti tulevaa vuotta ja sen juhlintaa. Tämän vuode vaihteen juhlinta tapahtuu lähinnä Mallan kanssa ehkä yksillä käyden. Täytyy vain toivoa, että tämä jostain nappaamani flunssa hälvenisi, ja pääsisin terveenä uuteen vuoteen.

Loppu vuosi on aika kiireinen, joten seuraavan kerran täällä blogissa juttua todennäköisesti ensi vuoden puolella. Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinne kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti