torstai 30. heinäkuuta 2015

VATSALIHASTREENI


Pitkästä aikaa olisi luvassa vähän urheilullisempaa postausta. Omatoimijakson aikana oli kieltämättä tarkoituksena postata hiukan enemmän treenipostauksia. Mitän uusia treenejä ei kuitenkaan kauheesti tullut kokeiltua, ja menin lähes samalla saliohjelmallakin koko jakson. Näistä salitreeneistäkin kun on postauksia jo tehtynä, niin en nähnyt tarpeellisena postata samoja liikkeitä sisältäviä treenejä uudestaan. Uusi saliohjelma on kuitenkin jo suunnitteilla, joten eiköhän niitä salipostauksiakin saada pikkuhiljaa taas vähän enemmän.

Nyt kuitenkin tämän postauksen aiheeseen, eli vatsalihastreeniin. Idea ja materiaali tähän postaukseen on ollut jo pitkään valmiina, mutta blogiin asti tätä en ollut vielä jostain syystä saanut. Kuvituksena on tällä kertaa poikkeuksellisesti Pinterest kuvista koottu kollaasi. Omia kuvia tästä treenistä ei ollut, ja ilman kuvia osa liikkeistä olisi saattanut jäädä vähän epäselviksi, joten Pinterest-kollaasista tuli oikein hyvä vaihtoehto. Itsekin osan näistä liikkeistä olen Pinterestin ihmeellissestä maailmasta bongannut, joten luulen, että tekin näistä kuvista ymmärrätte kaiken oleellisen.

Kuvat: Pinterest

Vatsalihastreeni:

2-3 kierrosta käytettävissä olevan ajan ja oman jaksamisen mukaan

Yksi kierros sisältää:

20 x Crisscross ( kumpikin jalka käy 10 kertaa päällä)
10 x Crossover rutistuksia molemmille puolille
15 x tavallista vatsarutistusta
20 x Flutter Kicks ( kumpikin jalka nousee 10 kertaa)
15 x Heel Touch
10 x Jalkaojennus 
15x Istumaan nousu
30 Sekunnin lankku

Liikkeiden välissä ei pitkää taukoa, vaan nopea siirtyminen liikkeestä toiseen. Kierrosten välissä parin minuutin tauko ja vähän juotavaa.

Tän treenin jälkeen on vatsalihakset taatusti hellänä seuraavana päivänä. Tehokas treeni siis kyseessä, eikä ole kestoltaankaan kovin pitkä. Salilla harvemmin tulee nimenomaan vatsoja treenattua, joten tehokas kotitreeni on ihan tervetullut ainakin mule aina silloin tällöin.

Tämän postauksen treeni on kokonaan kehon omalla painolla tehtävä, joten tätä voi tehdä oikeastaan ihan missä vain. Vielä kun kesälomaakin on hetki jäljellä, voi tätä suositella myös hyväksi mökkitreeniksi. 

Hyviä treenihetkiä ja aurinkoistaa päivää kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti