tiistai 14. heinäkuuta 2015

HÄISSÄ



Lauantaina juhlittiin häitä. Vihittävinä oli isäni ja hänen morsiammensa. Morsiuspari vihittiin Hauhon vanhassa kirkossa, joka oli oikein hieno ja edustava paikka. Hääjuhlaa vietettiin läheisen kartanon tiloissa järven rannalla. Häät olivat alusta loppuun oikein kauniit ja hyvin suunnitellut. Myös yksi jokaisten häiden kohokohta eli morsiammen häämekko oli oikein kaunis ja sopi morsiammelle oikein hyvin. Itselleni en ehkä niskalenkkimallista pukua ottaisi, mutta tätä morsianta sellainen puki hyvin.

Vieraita juhlissa oli lähemmäs sata, joten ihan pienet kekkerit kyseessä eivät olleet. Liikaa ei ihmisiä kuitenkaan ollut, ja tunnelma pysyi hyvänä ja sopivan eloisana alusta loppuun. Itse viihdyn lähinnä Tomin, pikkuveljeni ja serkkujeni kanssa. Toki muidenkin kanssa tuli juteltua, mutta oli ihan kiva, että oli semmonen oma porukkakin.

Mitään ihmeellistä ohjelmaa ei näissä juhlissa ollut, vaan ne varmaankin kaikkien häiden perusjutut kuten puheet, häävalssi ja morsiuskimpun sekä sukkanauhan heitot. Kimppu eikä sukkanauha tällä kertaa osunut mun eikä Tomin kohdalle, mutta ehkä ihan hyvä niin, sillä ei ne häät ollut ihan viellä suunnitemissa. :D Sukkanauhan nappasi kuitenkin iskän serkku jota on muutenkin jo kaikki sukulaiset painostanut kosimaan tyttöystäväänsä. Ehkä ensi kesänä siis juhlitaan taas häitä.

Pukukoodina näissä häissä oli miehillä tumma puku, ja naisilla jokin juhlavaate. Morsiammen toiveena oli, että läheisillä olisi jotain harmaata päällä. Harmaata mekkoa ei kuitenkaan kovasta yritysestä huolimatta löytynyt. Lopulta päädyin tähän vaaleansiniseen melko suorasti laskeutuvaan mekkoon, jonka löysin Espritiltä. Kengät ostin Dinskon alesta ja laukku löytyi Haloselta. Itse tykkäsin tästä asusta todella paljon, ja mielestäni nuo vähän näyttävämmät kengät sopi oikein hyvin tuohon ei niin tiukkaan mekkoon. Halusin Tomin asuun jotain samaa väriä kuin omaani, joten hankimme Tomille mun mekon kanssa samaa sävyä olevan kravatin Dressmannilta

Kokonaisuutena häät olivat oikein mukavat, ja kaikki sujui hyvin loppuun asti. Toivon, että oma hääpäivänikin tulee sitten joskus olemaan vähintäänkin yhtä onnistunut.



6 kommenttia:

  1. Aivan upea kirkko! Muutenkin ihania kuvia ja hyvä postaus <3

    http://wheretheboatsgo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkko oli kyllä upee niin sisältä kuin ulkookin! Ja kiitos paljon! :) <3

      Poista
  2. Ihana postaus! :)

    http://theresnolimit-roosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista