tiistai 7. heinäkuuta 2015

SMARTSHAKE



Ensimmäisen kerran SmartShakeriin törmäsin pari vuotta sitten Ruotsissa. Pullo herätti mielenkiintoni värinsä ja useiden osiensa johdosta. Tuolloin en kuitenkaan tuota maailman fiksuimmaksi sheikkeriksikin itseään tituleeraavaa pulloa ostanut. Tänä keväänä aloin etsiä vesipulloa, jossa ei ole niin sanottua sporttikorkkia, vaan tälläinen sheikkereillekin tunnuksen omainen pullonsuu. Tarkoitukseni ei siis alunperin ollut ostaa uutta sheikkeriä, vaan löytää vähän tyylikkäämpi ja kestävämpi vesipullo vanhojen limu ja vichy pullojen tilalle. Toiveideni mukaista pulloa ei kuitenkaan tahtonut löytyä. Tampereella törmäsin taas SmartShakereihin, ja tällä kertaa päätin myös ostaa sellaisen. Valikoimaa oli paljon, ja valinnan vaikeus meinasi iskeä. Lopulta kuitenkin päädyin tuohon valkoiseen Slim -versioon. Ostohetkestä lähtien pullo on ollut kovassa käytössä lähinnä vesipullona, mutta nyt saatuani taas palautusjuomajauhetta, ehkä tämäkin pääsee sheikkerin hommiin.
Turkoosin pullon sain Fitnesstukku-tilauksen yhteydessä ilmaiseksi bonustuotteena, tilattuamme Tomin kanssa tarpeeksi tuotteita. Tämä turkoosi yksilö on V2 -mallia, ja sisältää kaksi 1dl extralokeroa, joihin saa esimerkiksi vitamiineja ja juomajauhetta. Slim- malli on siis muuten samanlainen kuin tämä, mutta sisältää vain yhden lokeron. Tätä turkoosia pulloa on tullut kokeiltua jo niin vesipullona, kuin sheikkerinäkin. Molempina toimi aivan mainiosti, ja kyllähän tuo on aika kätevää, kun salille tarvitsee vain yhden pullon, ja treenin lopuksi voi vain kaataa jauheet lokerosta pulloon ja vettä päälle.
Olen kyllä oikein tyytyväinen molempiin pulloihin, niin kätevyytensä, kuin ulkonäkönsäkin vuoksi. Hintaakaan näillä kummallakaan mallilla, ei yli kymmentä euroa ole, joten siltäkin kantilta ihan hyvä ostos. Ihan tavallisia sheikkereitähän saa toki alle vitosella, ja ne ovatkin ihan toimivia, etenkin jos juo juomansa aina kotona. Jos kuitenkin, tykkää juoda juomansa jo salilla, niin on SmartShaker ainakin omasta mielestäni paljon kätevämpi vaihtoehto.

Tämä ei ollut maksettu mainos, vaikka siltä saattoikin kuulostaa. :D Halusin vain jakaa teille kokemuksia kyseisetä tuotteesta, varsinkin kun olen itse ollut todella tyytyväinen siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti