tiistai 4. elokuuta 2015

WELCOME AUGUST


Mihin se koko kesä ja loma oikein hävisivät? Tai no kesä ei koskaan oikein tullutkaan, mutta loma. Miten se meni tänäkin vuonna taas niin nopeasti? Nyt on jo elokuu, ja koulun alku  ihan ovella.  Vaikka voisin lomailla ihan mielelläni vielä kuukauden, ei se arjen alkaminenkaan niin paha juttu ole. Koulun alkaessa pääsee taas jonkin moiseen rutiiniin ja elämään tulee jokin selkeä rytmi, jollaista mulla ei ole ainakaan tänä kesänä oikein ollut.

Rytmin saaminen elämään ei ole kuitenkaan ainoa syy miksi pidän elokuusta. Tarkemmin mietittynä elokuu on ehkä suosikki kuukauteni koko vuodesta. Elokuussa on useimmiten vielä oikein lämmin, usein jopa paremmat säät kuin kesäkuussa. Elokuussa alkaa myös paljon uuttaa, kuten uusi kouluvuosi ja säbäkausi. Yksi syy, joka tekee elokuusta mun lempparin, on tietenkin mun synttärit. Tänäkin vuonna elokuun loppua on jo odotettu kuin kuuta nousevaa. Elokuu on siis kaikin puolin oikein kiva kuukausi, eikä koulun alkaminenkaan tee siitä yhtään huonompaa.

Ei siis muuta kun tervetuloa elokuu. Otetaan kaikki irti tästä jäljellä olevasta kesästä ja toivotaan, että elokuusta tulee oikein hyvä. :)

1 kommentti:

  1. Haastoin sut!:) http://girlygirlh.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista