perjantai 28. elokuuta 2015

VIKAT LOMAKUVAT


Koulua on nyt muutama viikko takana päin, ja etenkin pari viikkoa kestäneiden lämpimien säiden aikana, olisin ollut ihan mieluusti vielä lomalla. Nyt vähän syksyisempien säiden alettua, alkaa taas kuitenkin tajuamaan, että kesä alkaa olla taas ohi, ja koulu täysillä käynnissä. Nyt kun ulkona sataa, onkin kiva fiilistellä, vielä vähän lomaa ja katsella kesäisiä lomakuvia. 


AC/DC:n keikan aikaan koko Hämeenlinna oli ihan sekaisin siitä kaikesta väenpaljoudesta. Illan aikana taivaallakin näkyi monta kuumailmapalloa, niin suomalaisilla, kuin saksalaisillakin teksteillä. // Zalandolta ja Booztilta saapui paketit juuri sopivasti ennen koulun alkua. Osa jutuista on ollut jo ahkerassakin käytössä, mutta takki ainakin odottaa vielä vähän viileämpiä kelejä. // Kun alkaa katselemaan ympärilleen ihan tutuillakin reiteillä, voi bongata mitä hienoimpia maisemia. Tämänkin kuvan nappasin matkalla juna-asemalle reittiä, jota kävelin kesän aikana varmaan kymmeniä kertoja. // Juhlittiin Miran ja Oonan kanssa Oonan synttäreitä tyttöjen illan merkeissä. Ruokaa tuli jälleen kerran tehtyä ihan liikaa, ja piti hälyyttää Tomikin auttamaan meitä syömisessä. :D


Täysi-ikäisyyden lähestyttyä ja nyt sen koittaessa, on alkanut tajuamaan, että se alkoholin juonti ei tarvitse aina olla ihan on/off perjaatteella. Eli aina kun nauttii jotain missä on vähän enemmän prosentteja kun simassa, ei sitä tarvitse vetää ihan hullun lailla humalaan asti. Välillä on ihan kiva vaan juoda vaan lasit kuoharia tyttöjen illan lomassa. Välillä voi tietysti vähän irrotella. Tänä viikonloppunakin olisi tarkoitus olla koko viikonloppu kaverien kanssa meidän mökillä paljuilemassa ja viettämässä aikaa. 


Autokoulua on kyllä tullut käytyä oikein ahkeraan, ja nyt vihdoin ollaan siinä pisteessä, että teoriakoe on suoritettu hyväksytysti ja inssi varattu. Nyt ei siis enää ole jäljellä kun inssistä läpi pääsy, ja sitten mutkin voi nähdä tuolla liikenteen seassa. // Päädyin ostamaan värityskirjan. No se oli menoa sitten. Jäin heti koukkuun ja väritin heti ekana päivänä monta tuntia putkeen. Ja voin kyllä suositella. Värittäminen on oikeasti tosi rentouttavaa (ainakin siihen asti, kunnes tajuaa skipanneensa monta tehtävää juttua, kun on vaan värittänyt). // Kalevalan sydänsormusta olin himoinnut jo monta vuotta, ja vihdoin sain sen äitiltä (myöhästyneeksi) nimpparilahjaksi. // Saatiin mummilta taas parin vuoden jälkeen uusi orkidea. Edellinen ei vaan jostain syystä enää menestynyt ensimmäiden kukinnan jälkeen, mutta ehkä parempi onni tällä kerralla. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti