torstai 25. kesäkuuta 2015

SADEPÄIVÄ



Eilen oli iltaa lukuun ottamatta oikein kunnon sadepäivä. Olimme kuitenkin sopineet jo aiemmin Mallan kanssa, että hän tulisi meille. Suunnitelmissa oli lukea ruotsia ulkona ja ottaa ehkä jotain asukuviakin. Säästä johtuen suunnitelmat muuttuivat hiukan, ja puiston penkki vaihtui keittiön pöytään ja asukuvien otto siirtyi tuonnemmaksi. Ruotsiin jaksoimme keskittyä korkeintaan tunnin, ja lopulta huomio siirtyi tietokoneeseen. Yritimme yhdistää ruotsin opiskelun myös tietokoneeseen katselemalla ruotsalaisten vlogaajien videoita. Hyvää ajan vietettä se oli, mutta oppiminen jäi aika vähäiseksi, sillä vlogaajien puheesta emme ymmärtäneet juuri mitään.
Nettiä selaillessa saimme jostain idean vohvelien tekoon. Ne oli onneksi helppoja ja nopeita tehdä, ja kaikki aineet löytyivät kaapista, joten kauppaankaan ei tarvinnut lähteä. Päätimme tehdä vohvelihetkestämme vähän erilaisen, ja nautimme teemme ja vohvelimme olohuoneen pöydän ääressä sohvatyynyillä istuen. Tämä oli hyvä idea myös siksi, että keittiön pöytä oli ihan täynnä koulukamoja.
Iltaa kohti mentäessä sade onneksi laantui, ja pääsin kuivana pyöräilemään reeneihin. 
Eilinen oli sateesta huolimatta siis oikein mukava päivä. Näitä sadepäiviä on kuitenkin ollut jo ihan tarpeeksi, joten toivottavasti niitä aurinkoisempiakin tulisi pikku hiljaa vähän enemmän.

Tälläinen vähän höpöttely painotteinen postaus tällä kertaa, mutta eiköhän tämmöiset ole välillä ihan tervetulleitakin. :)





6 kommenttia: