perjantai 19. kesäkuuta 2015

KÄSIPÄIVÄ

Tälläkertaa taas vähän sporttisempaa postausta. Tykkään ite näistä treenipostauksista, sillä aattelen, että näistä voisi olla hyötyä myös muille. Näiden avulla muistan itekkin vanhat treenit paremmin, ja voin aina tulla katsomaan täältä jotain vinkkejä uuteen treeniin. Tällä kertaa siis vuorossa käsitreeni, jonka tein salilla muutama päivä sitten.


Käsipäivä:

Alkulämmittelyksi n. 3min soutulaitteessa

3 x 10 Yläselkä laitteessa
3 x 10 olkapäät laitteessa
3 x 10 Rinta laitteessa
3 x 10 Hauiskääntö alataljassa
3 x 10 Vinopenkki käsipainoilla
3 x 10 Ojentajat käsipainoilla
3 x 10 Ojentajat ylätaljassa
3 x 10 Olkapäät käsipainoilla ( kädet aluksi suorina kylkiä vasten, josta kädet nostetaan suorina sivuille vähän hartialinjan alapuolelle)
3 x 10 molemmille käsille kulmasoutu käsipainoilla
3 x 10 molemmille käsille hauiskääntö käsipainoilla

Tämmönen treeni tällä kertaa. Ennen melkein välttelin käsipäivää, ja tein salilla aina vain jalkoja. Jokin aika sitten tajusin kuitenkin, että jalat mulla on jo hyvässä kunnossa, ja nimen omaan ne kädet olis se mitä pitäisi treenata. Otin selvää hyvistä käsitreeneistä, ja tajusin, että myös käsien treenaaminen voi olla monipuolista ja hauskaa. Tällä hetkellä teenkin käsipäiviä enemmän kuin jalkapäiviä, ainakin siihen asti, että saan jalkojen ja käsien lihakset samalle tasolle.

Nyt alan valmistautumaan Tomille lähtöön ja juhannuksen viettoon. Vähän huono sää ei mua sinänsä haittaa, sillä huominen menee töissä. Mutta kyllähän vähän parempaa säätä toivoisi niille, jotka mökilläkin juhannustaan viettää. 
Hyvää juhannusta säästä huolimatta kaikille! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti