torstai 11. kesäkuuta 2015

SUMMER NEWBIES


Aattelin tulla esitteleen tännekin mun uusia kesävaatteitani. Osan ostin jo Tukholmasta ja osa on vain muutaman päivän vanhoja. Kaikki kuitenkin kesävaatteita, joita en ole ehtinyt viellä juurikaan käyttämään.

Napapaita H&M

Ensimmäisenä mun Tukholmasta ostamani napapaita. Etin jotain kivaa peruspaitaa, joka on helppo yhditsää esim. hameiden kanssa. Hetken etsinnän jälkeen löysin tämän. Ilmat on ollut vielä sen verran viileät, että päälle tätä en ole saanut, mutta eiköhän ne siitä pikkuhiljaa lämpene, niin pääsee tätäkin käyttämään.

Shortsit Bik Bok

En suoranaisesti etsinyt shortseja, mutta Bik Bokin aleen eksyttyäni, iskin silmäni näihin. Näiden shortsien väri ja kangas jotenkin vaan miellytti niin paljon, että päädyin näitä sovittamaan. Kyllähän nämä sitten mukaan lähtivät, ja oon kyllä tosi tyytyväinen, että nämä ostin. Tälläisiä vähän rennompia, mutta silti siistejä shortseja mulla ei nimittäin kovin monia ole. Nyt pitää vaan toivoa, että ne vähän lämpimämmät ilman tulisi, jotta näitäkin pääsisi käyttämään.

Hame H&M

Tähänkin hameeseen törmäsin vähän sattumalta, kun olin menossa sovittamaan tässäkin postauksessa vastaan tulevaa maksimekkoa. Tälläistä hametta olin kyllä miettinytkin ostavani, joten edullinen hinta ja -20% alennus eivät ainakaan yhtään estäneet tämän ostamista.

Maksihame Vero Moda 

Tän hameen ostin Tukholmasta. Etsin jo kolmannesta kaupasta oikeaa koko eräästä toisesta hameesta. Siitä hameesta ei kuitenkaan sopivaa kokoa löytynyt oikeassa värissä, joten päädyin kokeilemaan tätä. Vaikka tämä malliltaan vähän erilainen etsimääni verrattuna olikin, tykästyin tähän silti. Tämä hame on vähän sillä rajalla, että voiko tätä maksihameeksi sanoa, sillä halkio on aika pitkä ja leveä. Hame siis on lähinnä vain puoliksi maksimittainen. Tämänkin vatteen käyttämiseen vaaditaan siis joko vähän enemmän lämpöasteita tai sitten sukkahousut.

Maksihame Bik Bok

Tämmöstä perus maksihametta etin jo viimekesänä, mutta tuloksetta. Tänä vuonna etsin jo keväällä, sopivan hintaista ja kivan näköistä maksihametta, mutta jostain syystä en meinannut silloinkaan sellaista löytää. Viime viikolla Bik Bokin alesta bongasin kuitenkin tämän. Rento, mutta siisti, eli juuri sellainen, mitä hain.

Maksimekko H&M

Tämä on se mekko, jota olin menossa sovittamaan, kun tuon raitahameen nappasin mukaani. Hankintalistallani oli ollut maksihameen lisäksi jo pitkään myös maksimekko. Tykästyin tässä mekossa etenkin helman lyhyyteen. Mustassa kesämekossa täyspitkä helma ei olisi ehkä niin kiva, kun taas vähän polven alle tuleva, on ainakin omasta mielestäni juuri sopiva.

Tälläisiä kesävatteita on mun vaatekaappiin lähiaikoina tullut. Melko hamepainotteisia, mutta kesällähän se on vaan kiva juttu. Varsinkin kun multa ei tosiaan ennen tätä kesää löytynyt kaapista kuin yksi hame. Nyt pitää vain toivoa, että säät olisivat suotuisia näillekin vaatteille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti