maanantai 23. helmikuuta 2015

WEEKS 7 & 8



Maanantaina päätin heti laittaa uuden farkkuliivin päälle. // Kerrankin kunnollinen ja monipuolinen aamupala. // Keskiviikkoaamun auringonnousu auton ikkunasta kuvattuna. // Mun ja Tomin värikäs päivällinen. Pienempänä en oikeen välittänyt pinaattikeitosta, mutta nykyään oon kyllä alkanu tykkään siitä. Varsinkin kun laittaa mukaan kananmunan ja lisää vähän suolaa ja pippuria.



Äitin synttäriruusut, jotka jouduttiin laittaan löylykiuluun, koska kaikki maljakot oli jo pakattu. // Tilasin Tomille Sweet Pantsit synttärilahjaks. ja sehän onneks tykkäs niistä. // Täytyhän pojalle auto hommata täysikäsyyden kunniaks, ja koska mulla ei ollu ihan rahaa oikeeseen autoon, niin ostin sitten pikkuauton. // Osallistuin Instagramissa Aussien kisaan, josta voitin uutuustuotteen testattavaks. Nyt vaan odotellaan, että paketti kolahtaa postiluukusta alas.


Vihdoin koitti se päivä, jota oli jännitetty ja odotettu jo ihan liian kauan. Sitä päivää tulee kyllä muisteltua hymyssä suin vielä pitkään. // Viikonloppuna pelailtiin Tomin kanssa vähän sotapelejä. Mun pelaaminen on lähinnä nappuloitten hakkaamista, mutta ihan hauskaa se silti on. // Lauantaina saatiin vihdoinkin uuden kämpän avaimet. Heti sisään päästyämme alko remontti ja armoton tapettien repiminen. // Sunnuntaina juhlittiin Tomin synttäreitä Tomin sukulaisten kanssa.


Maanantaina oli taas yksi kuumottavista päivistä, nimittäin kokeiden palautukset. Tällä kertaa meni kuitenkin ihan hyvin ja numerot ylitti odotukseni lähes kaikissa aineissa. // Tiistaina sai nukkua vähän pidempään, sillä hammaslääkäri sattui sopivasti sellaiseen aikaan, että ekat tunnit jäi väliin. // Uusi asunto alkaa hetki hetkeltä tuntumaan enemmän kodilta, varsinkin kun nyt ovessakin lukee meidän nimi. // Harkkojen jälkeen oli vielä pakko mennä konelle ja vääntää ees jonkin näkönen ussan essee. Tunnin siinä koneella istuin, lopputuloksena teksti, jonka jotenkin kehtas palautta.



Torstaina oltiin oporyhmän kanssa Osuuspankissa kuuntelemassa vähän juttua pankkialasta ja työnhausta. Osa jutuista oli ihan hyödyllisiä, ja heti seuraavana päivänä sain kutsun työhaastatteluun, jossa pääsin näitä vinkkejä käyttämään. // Mihin ne aurinkoiset ja lumiset päivät yhtäkkiä katos? Nyt on onneks kuitenkin ollu taas vähän kivemmat säät. // Perjantaina oli jo suurin osa tavaroista pakattuna. Miten sitä tavaraa aina vaan kertyy? Melkein kuuden vuoden aikana oli kyllä taas kaikki kaapit ja varastot tullu niin täyteen roinaa kun vaan mahollista. // Vähän erilainen pelipäivän lounas kun yleensä. Kyllä sillä kunnon kotiruualla vaan jaksaa paremmin kun kaupan mikroaterioilla, mutta tällä kertaa ei oikein vaihtoehtoja ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti