Erinäkösiä marja- tai hedelmärahkoja tulee aina väillä tehtyä. Tällä kertaa marjaksi valittiin vadelma ja rahkaan sekotettiin jogurttia. Yleensä ollaan käytetty rahkana tavallista maitorahkaa, mutta nyt ollaan huomattu, että pehmeällä maitorahkalla tulee melkeimpä parempi lopputulos. Vielä kun lisää vähän maustamatonta jogurttia sekaan nii kyllä tulee hyvää.
Jogurttirahka:
250g pehmeää maitorahkaa
2dl vispikermaa
1dl maustamatonta jogurttia
1tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeria
1 dl vadelmia
Sekaan voi lisätä piimää oman maun mukaan
Tämmöinen ohje tällä kertaa. Nyt jatkan Wanhojen kuvien muokkausta, ja alan ehkä pakkaamaan taas vähän jotakin. Ens viikolla saan varmaan valokuvaajalta loput kuvat wanhoista, niin pääsette tekin näkemään niitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti