sunnuntai 15. helmikuuta 2015

JOGURTTIRAHKA






Erinäkösiä marja- tai hedelmärahkoja tulee aina väillä tehtyä. Tällä kertaa marjaksi valittiin vadelma ja  rahkaan sekotettiin jogurttia. Yleensä ollaan käytetty rahkana tavallista maitorahkaa, mutta nyt ollaan huomattu, että pehmeällä maitorahkalla tulee melkeimpä parempi lopputulos. Vielä kun lisää vähän maustamatonta jogurttia sekaan nii kyllä tulee hyvää.

Jogurttirahka:

250g pehmeää maitorahkaa

2dl vispikermaa

1dl maustamatonta jogurttia

1tl vaniljasokeria

1/2 dl sokeria

1 dl vadelmia

Sekaan voi lisätä piimää oman maun mukaan

Tämmöinen ohje tällä kertaa. Nyt jatkan Wanhojen kuvien muokkausta, ja alan ehkä pakkaamaan taas vähän jotakin. Ens viikolla saan varmaan valokuvaajalta loput kuvat wanhoista, niin pääsette tekin näkemään niitä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti