perjantai 6. helmikuuta 2015

KUULUMISIA



Tällä viikolla on blogissa ollut vähän hiljasempaa, sillä aika on kulunut aika hyvin kaikkeen muuhun, eikä mulla kauheesti mitään ihmeellistä kerrottavaakaan ole ollut. Huomenna lähdetään äitin kanssa Helsinkiin palauttaa liian iso vannehame ja ostamaan loput vanhojentanssi jutut. Huomena illalla aattelinkin kirjottaa vähän juttua hankinnoista, joita on tullut wanhoja varten tehtyä. Mekko itse tansseihin on hankittu jo ajat sitten, mutta huomisen missiona olisi löytää kiva mekko vanhojen jatkoillekin. Tarkoituksena olisi myös käydä ostamassa kunnon tanssikengät.

Vanhojentanssit vaan lähenee lähenemistään ja viikon päästä ne alkavatkin aika lailla olla ohi jatkoja lukuun ottamatta. Jotenkin outoo, että ne vanhat, joita on ootettu sieltä yläasteelta asti, oikeesti on jo kohta, alle viikon päästä! Yks lukion odotetuimmista jutuista on monella varmaankin ollut nimenomaan vanhojentanssit. Niiden jälkeen onkin jäljellä enää vain penkkarit ja ne vielä kauheen kaukaselta tuntuvat ylioppilaskirjotukset ja -juhlat. Niitäkin kohti tässä ollaan kuitenkin jo kovaa vauhtia menossa, ja vuoden päästä mäkin olen jo lukulomalla pänttäämässä sekä kirjotuksiin että pääsykokeisiin.

Ennen lukulomaakin on onneks vielä monta lomaa ja niistä seuraava onkin jo ihan kohta. Vaikka kyseinen loma onkin nimeltään hiihtoloma niin itse aion sen suurimmaksi osaksi käyttää ihan vaan rentoutumiseen ja akkujen latailuun. Hommia nimittäin riittää koeviikon loppumisesta huolimatta, ja eilenkin tein melkein kolme tuntia työhakemuksia kaikkien läksyjen lisäksi. Tekemistä siis riittää, mutta onneksi tuo pitkästä aikaa pilven takaa ilmestynyt aurinko antaa vähän lisä-energiaa tähän muuten niin kovin harmaaseen talveen. Ja eiköhän se kevätkin sieltä ala kohta tulemaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti