perjantai 3. maaliskuuta 2017

HELMIKUU KUVINA

Kuulumispostaukset ovat aina olleet tykättyjä, joten päätin tehdä taas tälläisen katsauksen helmikuuhun. Näitä postauksia tehdessä tulee myös itse aina muisteltua ja ihmeteltyä kaikkea mitä on edelliskuussa tullut puuhattua.


Instagramissa selfiet ovat olleet aika vähissä viime aikoina, mutta helmikuu oli hyvä aloittaa sellaisella. // Kissat olivat taas niin omia itsejään, kun ne viimeksi näin. Kurnu otti rennosti milloin missäkin ja Eino seurasi tapansa mukaan joka paikkaan  ja tutki kaiken mitä näki. // Aurinkoa ja sinistä taivastakin päästiin silloin tällöin ihailemaan.


Pääsykokeisiin tuli luettua helmikuussakin oikein urakalla. Kemian laskut sujuu kuitenkin odotettua paremmin, joten niidenkin tekeminen on ollut ainakin toistaiseksi ihan mukavaa puuhaa. // Vuoden tauon jälkeen pääsin taas vanhojen tansseihin, vaikka wanha olikin tällä kertaa itseni sijasta pikkuveljeni. // Tomin valapäivälle sattui onneksi kohtuullinen keli, joten poolopaidalla ja paksulla untuvatakilla pärjäsi hyvin. Vala oli kyllä hieno tilaisuus, varsinkin kun tiesi, että Tomi pääsi aliupseekikouluun, juuri niin kuin halusikin. 


Töitä paiskin helmikuussakin. Onneksi on niin kiva työpaikka, että hiihtolomattomuuskaan ei oikeastaan harmita. // Yhtenä päivänä kerkesin napsimaan parit kuvatkin mun huoneesta yhtä tulevaa postausta varten. // Pitkästä aikaa päästiin viettämään Tomin kanssa pari kokonasita viikonloppua yhessä. Eka viikonloppu meni Tomin sairastaessa norovirusta, mutta toinen viikonloppu vietettiin molemmat terveinä vielä oikein samissukissakin. // Laskiaisen kunniaksi pääsin pulkkamäkeen pikkusisarusteni kanssa. Meno oli välillä vähän hurjaa, mutta hauskaa ainakin oli.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Ihania noi kisut :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mikä sattuma, mun poikaystävän nimi on myös Tomi ja hänelläkin oli juuri vala! :D
    Mutta tosiaan, tällaset postaukset on kyllä kivoja!

    piiakristiina.blogspot.fi

    VastaaPoista