keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

BEDROOM

Muutosta tähän kotiin alkaa olla jo hieman yli kaksi vuotta, mutta vasta nyt sain huoneestani valmiin. Tai siis niin valmiin kun huone voi sisustuksen puolesta koskaan olla. Mielestäni sisustus ei nimitäin koskaan ole täysin valmis, vaan se elää aina kauden ja mieltymysten mukaan. Nytkin aloin heti näiden kuvien oton jälkeen haaveilemaan vaaleanpunaisista yksityiskohdista. Mutta nyt kun pohja on valmis niin tuollaisten väripilkkujen lisääminen onkin helppoa.


Huoneeni onkin tosiaan aika iso, joten sinne saa hyvin mahtumaan 120 cm leveän sängyn lisäksi seka työpöydän, vaaterekin että meikkipöydän. Huone on myös malliltaan sellainen, että sinne saa sängyn kivasti keskelle huonetta, nurkkaan sijoittamisen sijaan. Seinät, lattia ja huonekalut ovat kaikki vaaleita, joten huone tuntuu entistä avarammalta.


Sänkyä, työpöydän tuolia ja itsetuunattua laatikostoa lukuunottamatta oikeastaan kaikki huonekalut ovat Ikeasta. Suurin osa näistä Ikeankin kalusteista on kuitenkin hankittu aiempiin asuntoihin, mutta ovat silti vielä aivan ehjiä ja toimivia. Mulla ei siis ainakaan ole mitään valittamista Ikean tuotteiden kestävyydestä. Yllä näkyvä hyllykkökin on noin 8 vuotta sitten Ikeasta hankitun vanhan sänkyni pääty. Joku toinen hyllykkö saattaisi olla ehkä trendikkäämpi, mutta tuohon saa niin kivasti osan tavarasta piiloon ja juuri sopivan määrän tavaroita esille, etten ole siitä raaskinut luopua.


Meikkipöytänä mulla toimii Ikean kolmelaatikkoinen Malm-lipasto. Hieman huolitellumman näköisen sain lipastosta lisäämällä sen päälle lasilevyn. Nyt kokonaisuus on nätti ja toimiva. Meikkien ja korujen lisäksi lipastossa on hyvin tilaa myös muille tavaroille, joten säilytystilakaan ei ihan heti lopu kesken.




Edellisessä kodissamme mun huone oli niin hassun mallinen, ettei sinne saanut oikeastaan mitään ylimääräistä, joten olen tosi tyytyväinen, että nykyiseen huoneeseeni mahtuu sekä vaaterekki että yöpöytä, joita mulla ei ennen ollut. Vaatekaapistakin vapautuu heti lisätilaa, kun osa vaatteista roikkuu henkareilla rekissä.


Yöpöydän ja vaaterekin lisäksi olen edelleen ihan innoissani mun tapetista. Kyseinen tapetti on Vallilan Kelohonkatapetti, joka me laitettiin molemmille päätyseinille. Tapetin puukuvio loistaa valossa tosi kauniisti ja tuo seinään kivaa eloa.

Tässä siis oli vihdoinkin tämä huonepostaus.  Kirjoittamisessa vierehtäkin hetki, joten nyt alan kiireen vilkkaa valmistautua iltavuoroon. Kivaa viikonjatkoa kaikille! <3

7 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näkönen makuuhuone♥ Oon samaa mieltä siin et sisustus ei oo koskaan ihan valmis. Iteki ajattelin lisätä vaaleanpunaista sisustukseen sekä kulta, vihreä ja mintunvihreä on käyny mielessä :)
    Sul on aivan ihana blogi! Sait uuden lukijan :3

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mintunvihreä on kyl kans tosi kiva väri sisustuksessa. :)

      Poista
  2. Tosi kiva makuuhuone :) tosin itse tykkään käyttää enemmän värejä, mutta juurikin nuo sisustusratkaisut ja huonekalujen muoto ja pienet sisustusesineet ovat ihania!

    VastaaPoista
  3. Ihana makuuhuone! Kivoja vaaleita sävyjä ja kasvit piritämässä! Tykkään :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Noi kasvit on yks mun lempparijutuista mun huoneessa. :)

      Poista