torstai 8. syyskuuta 2016

KUULUMISIA

Nyt olis taas pitkästä aikaa luvassa tämmönen puhelinkuvista koostuva kuulumisia-postaus. Kuluneiden viikkojen aikana on tapahtunut vaikka mitä kivaa, ja juttua riittäisi vaikka kuinka paljon. Tässä nyt kuitenkin jotain paloja mun viimeviikoilta.


Ranskan reissun jälkeen mulla oli vielä muutama päivä lomaa ennen uuden työn aloittamista, joten kerkesi tekemään kaikkia lomajuttuja, kuten kokoamaan palapeliä. // Juuri kun sain luettua Konmarin loppuun tipahti postiluukusta lappu, jossa kerrottiin, että tilaamani Potter oli saapunut. Englannin kielen ansiosta lukeminen on vähän hitaampaa kuin yleensä, mutta kyllä minä tämänkin Potterin aion saada kohta luettua. // Koska nuo isäpuoleni kissat ovat vain niin ihania, on tästäkin postauksesa löydyttävä yksi kissakuva. // Pankista saamani elokuvalipun viimeisen käyttöpäivän lähestyessä oli mun ja Tomin mentävä vihdoinkin leffaan. "Aikuisten leffoista" mikään ei kuulostanut erityisen houkuttelevalta, joten päätimme mennä katsomaan Lemmikien salaisen elämän. Leffa oli ihan hyvä, mutta olimme molemmat sitä mieltä, että olemme nähneet parempiakin piirrettyjä.


Elokuun lopussa oli myös sekä omani että isäni synttärit, joita juhlistimme syömällä yhdessä Popinossa. // Äitin kanssa järjestettiin vielä kahvittelut tädille ja hänen miehelleen sekä mummille ja papalle. // Aloitin siis elokuun puolivälissä työt apteekissa. Tykkään työstäni todella paljon ja päätökseni farmasian alalle hausta on vain vahvitunut tämän työn myötä. // Uuden työn lisäksi harrastuspuolellakin tapahtui muutoksia, sillä kesän kestäneen säbätauon jälkeen liityin takaisin joukkueeseen, jossa muutama kausi sitten pelasin. Paluu pelikentille on tuntunut aivan mahtavalta, enkä millään jaksaisi odottaa sarjapelien alkamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti