keskiviikko 21. syyskuuta 2016

TATTOO FEVER

Oon jo monta vuotta haaveillu tatuoinnista. En kuitenkaan ikinä tiennyt tarkkaan millasen tatuoinnin haluaisin, vaan mieli muuttui joka kerta kun näin jollain kivan kuvan ihossa. Viimeisen vuoden aikana tatuointikuume on noussut entisestään, ja idea ensimmäisen tatuoinnin tyylistäkin on pysynyt samana jo pidemmän aikaa. Vaikka olenkin ollut jo jonkin aikaa varma siitä millaisen leiman ihooni haluan, olen tarkoituksella lykännyt ajan varaamista. Sillä jos kyllästyn parissa viikossa jo pelkkään ajatukseen tietystä tatuoinnista, niin miten jaksaisin katsella sitä omalla ihollani koko loppu ikäni. 

Nyt on siis ollut pari ideaa ekoista tatuoinneista kypsymässä jo useamman kuukauden, ja nyt pitäisi enää varata aika tatuoijalle niin olisin taas yhden askeleen lähempänä ensimmäistä tatuointiani. 

Kuvat: Pinterest

Ajatuksissa on siis tällä hetkellä kaksi erilaista tatuointia, joista jompi kumpi olisi mun ihka eka tatuointi. Heti alussa kun aloin miettimään sopivaa kuvaa, päätin sen olevan jokin pieni ja selkeä sellaisessa paikassa, jonka saa aina tarvittaessa piiloon. Aikani mietittyä ja pinterestiä selailtua päädyin paikkojen osalta kylkeen ja nilkan takaosaan. Molemmat ovat sellaisia paikkoja, joista tatuointi näkyy jos niin haluan, mutta ovat myös helposti piilotettavissa vaatteiden alle. 

Kuvien osalta päädyin lopulta nilkan kohdalla tuollaiseen kuvien 1,3 ja 4 tyyliseen unalomeen, johon on yhdistetty lootuksen kukka. Haluaisin sen nimen omaan nilkan takaosaan lähtemään jotakuinkin nuppiluun korkeudelta ylöspäin, juuri niin kuin kollaasin kahdessa ensimmäisessä kuvassa.

Kylkeen sitten taas haluaisin tuollaisen kuvien 6 ja 9 tapaisen hyvin pelkistetyn kompassin. Tämän kylkitatskan ottaisin kuitenkin todennäköisesti vasta myöhemmin, joten tämän kohdalla mieli saattaa vielä muuttua. Tämä kompassi on kuitenkin  todennäköisin vaihtoehto ellen sitten keksi jotain todella osuvaa tekstiä seitsemännen kuvan tyyliin tai sitten jotain muuta vielä kivempaa kuvaa.

Tässä nyt siis mun ajatuksia ekoja tatuointejani koskien. Millaisia tatuointeja tai haaveita niihin liittyen teiltä löytyy? :)

1 kommentti:

  1. Itsekin olen miettinyt tautuointia, ja juurikin nilkan takaosaan! Idea oli myös, mutta sitten haave on tullut haudattua, mutta ehkä tänä talvena kävis ottamassa! :) Ihania noi tatuointi kuvat!

    VastaaPoista