tiistai 30. elokuuta 2016

VIKAT KESÄKUVAT

Vaikka tänään päivä onkin ollut aurinkoinen, on kesä silti selvästi jäänyt taakse. Puiden lehdet alkavat hijallee kellastua ja lämpömittari näyttää päivä päivältä viileämpää lukemaa. Alkukesä tuntui menevän ihan hujauksessa töitä tehden, mutta heinä- ja elokuu olivat täynnä kaikkea kivaa ja kesän tunnelmaa. Vielä ennen kun päästää kesästä kokonaan irti ja toivottaa syksyn tervettulleeksi, on kiva fiilistellä mennyttä kesää vikojen kesäkuvien merkeissä.









 Yläpuolella siis muutama kuva maalla isäpuoleni luona vietetyltä loppukesän viikonlopulta. Tuolloin oli viellä lämmin ja veneilläkin tarkeni vain t-paita päällä. Viljakin oli vielä pellossa eikä syksystä ollut tietoakaan. Aina ei kuitenkaan voi olla kesä (vaikka se kivaa olisikin), joten on aika kääntää katseet syksyyn ja valmistautua ottamaan kaikki ilo irti tulevasta vuodenajasta.

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia! Toisaalta haikeeta että kesä nyt jää jo taakse mutta ootan innolla syksyn pimeneviä ja viileneviä iltoja jotka voi viettää katsellen tähtitaivasta tai juoden kuumaa kaakaota :)

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista