maanantai 20. huhtikuuta 2015

TRAVELING MEMORIES: BRISTOL



Toinen osa mun matkustusmuisteloista kertoo muutaman vuoden takaisesta Bristolin matkasta. Matkan tein yhdessä parhaan kaverini Mallan ja erään toisen yhteisen kaverimme kanssa. Bristoliin lähdimme, koska Mallan isosisko asuu siellä asui, ja asuinpaikka oli siellä siis jo valmiina. Matkamme kesti viikon, ja tuon ajan asuimme kokoajan Mallan siskon luona lyhyen bussimatkan päässä Bristolin keskustasta. Reissun aikana kiertelimme ympäri kaupunkia mm. shoppaillen, kahvitellen ja nähtävyyksiä kierrellen. Shoppailupaikkoja Bristolista löytyi vaikka kuinka, ja rahaa kuluikin reissun aikana ihan kiitettävästi. Nähtävyyksiä Bristolissa ei tietenkään ihan samassa mittakaavassa ollut kuin Lontoossa, mutta hyvin mielenkiintoisia ja mukavia kohteita sieltäkin löytyi. Kaupunki oli myös huomattavasti rauhallisempi kuin Lontoo, mikä oli ihan mukavaa, kun kolmistaan siellä kieretelimme.

Matka oli oikein mukava, ja sieltä lukuisien vaatekappaleiden lisäksi käteen jäi ainakin rutkasti muistoja ja ehkä jopa vähän parempi Englannin kieli. Matkan aikana pääsimme myös kivasti tutustumaan englantilaiseen arkeen Mallan siskon kodissa ja ympäri kaupunkia. 

Bristoli on oikein mukava vaihtoehto, jos Lontoon suurkaupungin meno on liian vilkasta, tai jos muuten vaan haluaa nähdä muutakin Englantia kuin Lontoon. Englannissa on tietysti monia muitakin Lontoota pienempiä kaupunkeja, mutta Bristol on ainakin yksi hyvä vaihtoehto näistä kaupungeista kiinnostuneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti