perjantai 13. maaliskuuta 2015

AUSSIE BODY WASH








Osallitun instagramissa muutama viikko sitten Aussien kisaan, jossa nopeimmilla oli mahdollisuus voittaa uutuustuote kotiin, ennen sen markkinoille tuloa. Päädyin kuin päädyinkin 300 nopeimman jokkoon ja sain paketin kotiin parin viikon päästä kisasta. Paketti sisälsi Aussien vasta lanseeraman Body Washin.  Aiemmin Aussiellahan on ollut lähinnä vain hiustuotteita, mutta nyt tarjontaa on laajennettu myös suihkusaippuoiden puolelle. Tähän uuteen Body Wash -sarjaan kuuluu neljä eri tuotetta, joita ovat Mega Watt, No Rush, Shower Smoothie ja Fresh Mate. Tuote joka mulle tuli oli tuo No Rush.

Pullo on hyvin Aussien tyyliin sopiva ja selkeä. Itse saippua on kivan violettia, hyvän tuoksuista ja koostumuskin on oikein hyvä.  Tuote tekee ihosta tosi pehmeen eikä kuivata sitä, niin kuin jotkut saippuat. Tykkään tuotteesta kyllä tosi paljon ja  käyn varmasti ostamassa sitä lisää, sitten kuin tuo loppuu.

3 kommenttia:

  1. aussien tuotteet on kyllä niin huippuja, ostin pari vuotta sitten kesällä budapestistä vaikka mitä shampoita ja hoitoaineita kun ne oli siellä niin halpoja (eurojen sijaan forintit). saippuasta mulla ei ookkaan kokemusta, voiskin testailla:)

    http://chaasingthesun.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itekki tosi paljon Aussien tuotteista, eikä tää saippuakaan oo poikkeus. Suosittelen kyllä testaamaan! :)

      Poista
  2. Kiitos kiitos! :) Ja on kyllä ihan testaamisen arvoinen tuote!

    VastaaPoista