tiistai 6. kesäkuuta 2017

TOUKOKUU KUVINA

Kesäkuuta mennään jo hyvää vauhtia, mutta halusin silti vielä hetken muistella toukokuuta perinteisen puhelinkuvapostauksen merkeissä.


Toukokuun alussa lukeminen oli vielä kovassa vauhdissa, joten lukupäivien lounas koostui useimmiten niistä, mitä kaapista sattui löytymään. // Pitkän pohdinnan jälkeen päätin tilata muutaman paletin Nordicfeeliltä. Paletit ovat aivan täydellisiä ja toimitus tosi nopea. // Päivällisiksi tuli kokattua niin kasvishöystöä kuin pekonipastaakin. // Kevät saapui vihdoin, ja päästiin kuivalle pururadalle kävelemään. // Äitienpäivä kukat lähetin kuvan muodossa, mutta eikö ajatus ole tärkein.


Itseopiskelumateriaalin takakannetkin oli hyödynnetty lukijoiden motivoinnissa. // Pikkusiskon esitykseenkin oli tottakai mentävä. Söpöjen pikkutanssijoiden lisäksi nähtiin hienoja taidonnäytteitä vanhemmilta esiintyjiltä. // Elämäni ensimmäisten voileipäkakkujen teko lievitty hyvin pääsykoestressiä, jota alkoi olla ilmassa viimeisenä viikonloppuna. // Apparalla kävelyn jälkeen oli hyvä hakea salesta jätskit ja nauttia lämmöstä ja auringosta. // Pääsykokeen jälkeen päätin rentoutua jäämällä iltapäiväksi Helsinkiin. Kauppoja kierrellessä ja ihmisvilinää seuratessa pää tyhjeni hyvin kemian laskuista ja ihmisen elimistä. // Ollaan alettu aina välillä korvaamaan jauheliha härkiksellä, ja hyvinhän se sopi myös lasagnetteen.


Pääsykokeen jälkeisenä viikonloppuna Tomi oli kiinni, joten suunnattiin isäpuolen luokse, jossa meitä odottikin grilli täynnä herkkuja. Kyllä ne kesän ekat grilliruuat vaan maistuu aina niin hyvltä pitkän talven jälkeen. // Ja koska kollaasi ei olisi mitään ilman kissoja,niin päätin tähänkin lisätä pari kisukuvaa. // Kukat kukkivat niin tien varsissa kuin omenapuissakin. // Meijän orkkideakin taisi ottaa mallia ulkokukista, sillä sekin alkoi juuri kukkia.

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, sulla on selkeesti ollu meneillään paljon kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Super kivoja kuvia oot ottanut, sain tästä postausidean! :) ♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, mukava nähdä että on ollut paljon tekemistä ja aika kulunut hyvin. Ihanat kisut kuvissa <3

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista