keskiviikko 24. toukokuuta 2017

PÄÄSYKOKEEN JÄLKEEN

Eilen oli tosiaan se päivä, johon valmistauduttiin tammikuusta asti. Koe meni mielestäni ihan hyvin, oikeastaan juuri niin kuin olin olettanutkin sen menevän. Salista ulos astuessa fiilis oli aika tyhjä. Paperia palauttaessa olo oli aika itsevarma, ja olin tyytyväinen valintoihini, mutta koepaikalta pois kävellessä varmuus alkoi muuttua epävarmuudeksi ja ärsytykseksi. Kysymykset alkoivat pyörimään päässä ja omat valinnat alkoivat epäilyttämään. Jälkeenpäin ei ole kuitenkaan mitään enää tehtävissä, joten pitää vaan luottaa itseensä ja siihen varmuuteen joka oli koetta palauttaessa. Pieni jännitys ja epävarmuus toki säilyy siihen asti kun oikeat vastaukset julkaistaan ja pääsee laskemaan omat pisteensä. Tämänkin jälkeen saa tietysti vielä odottaa lopullisia pisterajoja ja sisäänpäässeiden julkaisua, mutta pisteet laskemallakin saa jo vähän osviittaa siitä millaiset mahdollisuuden sisäänpääsyyn on.


Kevään urakka on nyt takanapäin ja kesä ja muut jutut edessä. Blogi ja treenaaminen ovat ainakin asioita, joihin aion nyt lukemisen loputtua käyttää paljon enemmän aikaani. Myös kirjojen ja lehtien lukeminen tuntuu aika houkuttelevalta raskaan asiatekstin lukemisen jälkeen. Ihan vaan oleminen ilman stressiä, siitä että pitäisi lukea tuntuu myös aika kivalta ajatukselta. 




Opiskelijavalinnan tulokset tosiaan vähän pyörii päässä, mutta pitää vaan yrittää keskittyä muihin juttuihin. Postausideoita on ainakin onneksi vaikka kuinka, joten eiköhän niiden ja muiden kivojen juttujen toteuttamisella saa ajatukset muualle. 

Nyt menenkin tästä tekemään jotain ruokaa ja lähden pitkästä aikaa salille. Ihanaa päivää kaikille ja muistakaa nauttia tosta ihanasta ilmasta, joka vihdoinkin saatiin tänne Suomeenkin! <3

3 kommenttia: