perjantai 5. toukokuuta 2017

HUHTIKUUN KUULUMISIA

Huhtikuu kului kuin siivillä, ja nyt ollaan menty jo toukokuutakin muutama päivä. Tapani mukaan laadin itselleni vähän liian tiukan aikataulun ja kovat tavoitteet huhtikuulle. Halusin pysyä lukusuunnitelmassa mahdollisimman hyvin ja töissäkin oli käytävä, joten blogille ja salilla käyntiin jäi väistämättä vähemmän aikaa. Pääsykoe sen kun lähestyy, mutta tänäänkin sain jo aamusta asti luettua niin hyvin, että päätin lähteä lenkille ja tulla sen jälkeen kirjoittelemaan tänne pitkästä aikaa. Pitkän hiljaisuuden jälkeen tuntui luontevalta päivitellä vähän kuulumisia viime kuulta, joten tässä perinteinen puhelinkuvapostaus.



Aprillipäivänä vietimme työporukalla hyvinvointi-iltaa, johon kuului lasersotaa ja muita aktiviteettejä sekä loistava illallinen. // Meillä on Tomin kanssa tapana käydä joko mäccärissä tai kotipizzassa syömässä kun haen hänet lomille intistä. Kotipizzassa tuli testattua viime kuussa niin kotzone- kuin monsterpizzakin. Molemmat oli tosi hyviä, ja on kyllä kivaa vaihtelua, että on olemassa vähän erilaisiakin pizzoja. // Hyvää ruokaa tuli syötyä viime kuussa ihan kunnolla. Yksi parhaista oli pekoniin käärityt parsat. // Pitkästä aikaa päätin letittää hiukset. Pitäisi vaan useemmin jaksaa kokeilla kaikkia lettejä, niin ehkä niidenkin tekemisessä kehittyisi.


Kevään kunniaksi ostin kimpun tulppaaneja. Niin ihanasti ne vaan piristää sisustusta. // Ihana auringonlasku Iittalassa.// Pääsykokeeseen luin tosiaan ihan kunnolla ja sama meno jatkuu vielä muutaman viikon. // Vappuna lähdettiin pitkästä aikaa kaveriporukalla juhlimaan. 

2 kommenttia:

  1. Toivon mukaan sulla meni pääsykoe hyvin! Itsekin hain nyt tämän vuoden ylioppilaana opiskelemaan farmasiaa ja tuskailut yoiden jälkeen fian kanssa on ollut suuret :D Nyt vaan toivotaan parasta niin sulle kuin mulle :) Ja aivan ihana blogi sulla!

    https://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itelle toi ifa aukes tänä vuonna jo aika hyvin, mutta viime vuonna kyllä tuskailin sen kanssa. Toivotaan, että molemmilla meni koe hyvin! :)

      Poista