torstai 7. heinäkuuta 2016

SUUNTANA RANSKA

Tämän kuun 29. päivä mä ja Tomi otetaan suunnaksi Helsinki-Vantaan lentokenttä ja noustaan Norwegianin koneeseen, joka lennättää meidät Orlyn lentokentälle Pariisiin. Ei siinä, ettei Pariisi yksinään olisi jo ollut unelmien täyttymys, niin jatkamme matkaamme sieltä vielä Ranskan Rivieralle Nizzaan. Matkasuunnitelmaamme siis kuuluu 3 yötä Pariisin keskustassa ja saman verran öitä Nizzassa vanhan kaupungin kupeessa. 

Kuvat: Pinterest
Pariisi on aina ollut yksi haaveideni matkakohteista. On vaan niin mahtavaa päästä vihdoin näkemään livenä kaikki kuuluisat nähtävyydet ja kulkemaan Pariisin katuja. 3 yön viisitillä tuskin ehtii näkemään kaikkea mahdollista, eikä se ole tarkoituksemmekaan. Vaikka aivan minuuttiaikataululla ei ole tarkoituksemme lomaamme viettää, niin varmasti jonkin näköistä suunnitelmaa käytävistä paikoista matkan lähestyessä tehdään. Siitä kuitenkin lisää täälläkin sitten myöhemmin.

Kuvat: Pinterest
Pariisissakaan ei ole tarkoitus juosta koko aikaa pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, mutta Nizzaa varten jätämme suunnitelmat vielä avoimemmiksi. Nizzan to do -listaltamme löytyykin lähinnä vain paljon auringon ottoa ja rantakatujen kiertelyä. 

Voitte siis vaan kuvitella kuinka innoissani oon tästä meijän matkasta. Pääsen samalla reissulla kaupunkiin, jossa olen aina halunnut käydä ja myös pitkästä aikaa rantalomalle rentoutumaan oikein kunnolla.

Päiviä matkaan laskiessa on kuitenkin vielä tehtävä hetki töitä ja muistettava keskittyä viettämään tätä Suomenkin kesää, mutta mikäpä olisikaan parempaa kuin ansaittu lomamatka monien työviikkojen jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa teiän reissusuunnitelmat ♥ Ite en kovin innostunu Pariisista ku siellä kävin, mut esim toi Nizza vaikuttaa aivan ihanalta paikalta. Toivottavasti teille tulee ihan huikee loma!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  2. Oi että miten hyvältä kuulostaa!♥ Olisi niin kiva päästä Ranskaan lomailemaan :)

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Teidän reissusuunnitelmat kuulostaa kyllä ihanalta! Voipa kun itsekin pääsisi :D

    ♥: Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin'

    VastaaPoista