lauantai 23. heinäkuuta 2016

MINILOMA

Viikonvaihteessa oli Mäccäriurani ainoa neljän päivän vapaa. Se kuulkaa tuntui aivan lomalta, etenkin kun edellinen vapaa viikonloppu oli silloin kun oli ylioppilasjuhlat. Loman tuntua noihin päiviin toi vielä se, että kolme niistä vietin mökillä ja yhden Helsingissä. 


Matkalla mökille kävimme isäpuoleni luona, jossa nuo kaksi ihanaa kissaa taas odotti meitä. // Mökin ehostettu terassikin oli kovassa käytössä auringon paisteen ansiosta. Illatkin olivat niin lämpimiä, että terassilla kelpasi vilvoitella saunoessa pidempäänkin. // Mökillä otettiin ulkonäönkin suhteen rennosti, eikä kauppaan lähtiessäkään päälle eksynyt mitään collareita epämukavampaa. // Melkein mökin naapurista löytyy hevostila, jossa hevoset pääsevät aivan tien viereen silitettäviksi, joten olihan niitäkin päästävä silittämään edes kerran ohi ajaessa.


Mökillä olosta piti ottaa myös ruuan suhteen kaikki irti, joten paistoimme lättyjä ja grillasimme vaikka mitä herkkuja. Ranch-maustetut pihvit ja grillijuusto olivat omia suosikkejani. // Vanha tikkataulu oli mystisesti kadonnut jonnekin, joten kävimme ostamassa paikallisesta sekatavarakaupasta uuden ja heitimme muutamat tikkakisat ennen kotiin lähtöä. // Viimeinen miniloman päivä kului mukavasti aurinkoisessa Helsingissä, jossa kävimme muunmuassa testaamassa meille uutta kiinalaista ravintolaa. // Stockmannilta lähti pitkän metsästyksen ja pohdinnan jälkeen mukaan aivan ihana Ralph Laurenin laukku. // Loman ensimmäisenä päivänä julkaistiin Suomessakin Pokemon go, jota sitten pelasimme ympäri Humppilaa Tomin ja pikkuveljeni kanssa. Pokemonien jahtaamista jatkoin myös kotona sekä Helsingissä, ja nyt multakin löytyy jo vaikka mitä Pokemoneja. Ja kyllä, olen jäänyt aivan koukkuun kyseiseen peliin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti