lauantai 2. huhtikuuta 2016

PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen tosiaan oli ja meni ja tässä olisi muutama kuva noilta päiviltä. Mitään ihmeellistä ei tehty, vaan vietettiin aikaa ja otettiin rennosti porukalla. Selkeetä pääsiäislomaahan mulla ja Tomilla ei ollut, sillä kirjoitusten loputtua on oikeestaan kokoajan lomaa. 




Kaikenlaisia herkkuja pääsiäismunista kylmäsavulohipastaan tuli syötyä ja vatsat pysy kyllä täynnä koko pääsiäisen ajan. Kotiruoan syönnin lisäksi tuli käytyä myös brinnerillä Hämeenlinnalaisessa Hällässä. Kuvia tuolta reissulta ei matkaan tarttunut, mutta ruoka oli ihan älyttömän hyvää.


Sunnuntaina käytiin ennen syömään menoa Aulangolla nauttimassa keväisestä säästä. Näkötornille oli päättänyt lähteä muutama muukin, mutta väkimäärä ei estänyt sään ja maisemien ihastelua. 
Aulanko tosiaan sijaitsee ihan lähellä Hämeenlinnan keskustaa, mutta silti siellä tulee käytyä ihan liian harvoin. Nyt kun lenkkipolut sulavat niin aion kyllä alkaa useammin käymään ihastelemassa noita maisemia ja luontoa.

Tänään lähdetään kaveriporukalla mökille juhlimaan kirjoitusten loppumista, joten toivotaan, että nää ihanan keväiset säät jatkuisivat  ja saatais nauttia auringosta sielläkin. Aurinkoista kevätlauantaita teillekin! :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Sulla on muutenkin tosi kivanoloinen blogi. :)

    http://homeandstylebye.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, varsinkin tuo ihana maisemakuva toiseksi viimeisenä :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosta maisemakuvasta tykkään itekin paljon! :)

      Poista