maanantai 11. huhtikuuta 2016

HUONEEN SISUSTUSTA

Muutosta on jo yli vuosi, mutta mun huone ei ole vieläkään ihan täysin valmis. Monet huonekalut muuttivat mukana vanhasta asunnosta tänne uuteen, ja uuden sängynkin sain muutaman viikon kuluessa, joten olellisimmat osat ovat kyllä olleet paikallaan jo pitkään. Pieniä yksityiskohtia ja sisustusjuttuja on tullut hiottua ja hankittua pikkuhiljaa, ja edelleen siis puuttu vaikka mitä. Yöpöydän, vaaterekin ja pallovalot sain hankittua jo viimevuoden puolella, mutta mm. matto, koristetyynyt ja pari taulua uupuu vielä.
Etenkin sisustuksessa mieleni muuttuu kokoajan ja erilaiset asiat miellyttävät silmää eri aikoina. Tällä hetkellä silmää miellyttää erityisesti boheemit kuosit ja esineet. Päävärinä aion jatkossakin pitää valkoisen, mutta tehostevärinä turkoosi houkuttelee kovasti. 



Tuossa mariskoolissa ja peltirasiassa on turkoosin ja vaaleansinisen sävyjä, joita haluaisin huoneeseeni lisää. Myös hieman tummempi turkoosi saattaisi toimia, mutta jotain tuollaista siis haen. 


Tässä kollaasissa on kuvia, jotka miellyttävät etenkin värien ja kuvioden puolesta silmääni. Petivaatteilla saa jo ihmeitä aikaan, ja olenkin miettynyt ostavani jonkin kauniskuvioisen pussilakanasetin, joka sitten saisi jäädä pedatessakin hieman näkyviin.


Pussilakanat nyt eivät tähän kollaasiin päässeet, mutta nämä muut esineet ovat juuri sellaisia, mistä haaveilen. Maton olen jo aika varmasti saanut valittua H&M:n kotiosaston valikoimasta. Kyseinen matto on tuollainen mustavalkoinen, jossa on samantyylistä kuviota kuin noissa yllä olevissa kuviomatoissa. Toisaalta turkoosi matto houkuttelisi, mutta mustavalkoinen on kuitenkin aikaa kestävämpi vaihtoehto, joten olen päätynyt siihen. Turkooseja ja vaaleansinisiä koristetyynyjä olen jo jonkin aikaa metsästänyt, mutta vaatimusteni mukaisia ja sopivan hintasia en ole toistaiseksi löytänyt. Myös uusia julisteita vanhoihin kehyksiini olen katsellut ja muutamat ovat jo harkinnassa. Kaikenlaisilla pienillä esineillä on myös helppo tuoda haluttuja värejä ja tunnelmaa sisustukseen. Ite en kuitenkaan ole mikään keräilijä tyyppi enkä tykkään täyttää kaikkia hyllyjä ja pöytiä koriste-esineillä, vaan valitsen muutaman kauniin esineen kerralla näytille. Eli muutama kiva sisustusesinekin on hakusessa.

Tässä nyt oli vähän ideoita, siitä millaista sisustusta tällä hetkellä huoneeseeni haluaisin. Saa nähdä mitä sinne loppujen lopuksi päätyy, mutta lupaan esitellä lopputulosta täälläkin.

1 kommentti:

  1. Oi vitsi noi kollaasi kuvat on niin ihania <3! Sulla on kyllä hyvä maku sisustuksen suhteen ;)!

    VastaaPoista