maanantai 30. marraskuuta 2015

MARRASKUU KUVINA


Lakkasin kynnet pitkästä aikaa. Seuraavaan päivään mennessä lakat oli kuitenkin lohkeilleet, mutta oli niistä iloa edes hetkeksi. // Kerrankin kunnon lihashuolto ennen peliä. Pitäisi tehdä useamminkin, mutta ei vaan saa aikaiseksi. // Farkkupaita pääsi pitkästä aikaa päälle. // Kerettiin marraskuun aikana sentään kerran tyttöjen kanssa kahville :)


Muutama vuosi sitten näin mainoksen noista sydänkarkeista lehdessä, silloin niitä metsästelin, mutta ilman tulosta. Muutama viikko sitten kuitenkin bongasin ne Cittarin irtarihyllystä. // Ihan hieno on meidän lukio, mutta kyllähän sekin kivemmalta näyttäisi auringonpaisteessa ja pienen lumikerroksen ympäröimänä. // Vähän yli puolen vuoden etsinnän jälkeen sain itselleni vihdoinkin yöpöydän. Ikean reissukin sujui sutjakkaasti, kun tiesi mitä haki. Ei tainnut mennä viittä minuuttia kauempaan kun suurinpiirtein juoksimme ikean läpi itsepalveluvarastolle, josta napattiin yöpöytä ja lähdettiin samaa vauhtia pikakassan läpi kotia kohti. // Marjoja ja valkosuklaacasheweita, voiko parempaa olla...



Kiharat onnistui pitkästä aikaa hyvin, vaikka ihan vaan lettien avulla ne tein. // Koulujuttuja on myös tullut tehtyä ihan kiitettävästi tämän kuukauden aikana, mutta enää ei ole jäljellä kuin yksi jakso, joten eiköhän tästä selvitä. // Pikkusisko toivoi 3-vee synttärilahjaksi prinsessajuttuja, joten päädyin tapani mukaan palapeliin, jonka kuvana oli sitten toiveen mukaisesti Frozen. // Laitoin pitkästä aikaa rajaukset, ja kyllähän niillä sai ihan erilailla kontrastia katseeseen.


Pikkusiskoni äiti oli tehnyt hienon prinsessakakun, johon siskoni oli oikein tyytyväinen. // Synttäreillekin menin lettikiharoilla, ja onneksi niin sillä Iittalasta oli sähköt pois tuona päivänä juuri sen ajan kun laittauduin. Ilman sähköä kiharrin ja suoristurauta olisivat olleet aika turhia. // Isäpuoleni kissat ovat vaan niin söpöjä. <3 Tähän kuvaan sain ne jopa samaan aikaan ja vielä kameraan päin istuen. // Lumi tuli ja meni, mutta saatiinhan siitä nauttia edes hetki.


Aamu lähteen hyvin käyntiin kun syö kunnon aamupalan. Esim. avokadoleipä on oikein hyvä ja maukas aamupalavaihtoehto. // Koeviikolla kerrankin ihan ihmisen näköisenä... // Kyllä kelpasi lukea kokeisiin, kun oli kerrankin siisti huone ja ikkunasta näkyi ihana talvimaisema. // Sain sittenkin tehtyä ne joulutortut vielä marraskuun puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti