perjantai 27. marraskuuta 2015

BLACK FRIDAY






Taas on se hetki vuodesta, kun kaupat ovat täynnä hulluja tarjouksia ja ihmisiä. Suomeenhan tämä black friday on kantautunut vasta muutamia vuosia sitten, joten meno täällä ei ole varmastikkaan läheskään yhtä hurjaa kuin esim. Jenkeissä. Alennuksen ovat kyllä kivoja, varsinkin kun ne käy tsekkaamassa jo päivällä, mutta illalla ei kyllä enää houkuttaisi lähteä Goodmaniin jonottelemaan sinne ihmistungokseen. Koeviikon takia itse siis pääsin jo aikaisin koulusta, ja kävin kiertämässä kaupat läpi. Pari kivaa muhkeilla alennuksilla varustettua neuletta tarttui matkaan mukaan, toinen Cubuksesta ja toinen Bikbokista. Uutta talvitakkia lähdin sinne katselemaan, mutta takkeja kun tuolta naulakosta jo löytyy, niin en saanut itseäni ylipuhuttua yhdenkään takin ostoon. Saa nähdä sorrunko jossain vaiheessa ostamaan jonkin näköisen uuden talvireuhkan, mutta ainakin alkutalvi ( sitten kun se joskus tulee) mennään vielä noilla vanhoilla.
Päivä on myös säänsä puolesta melko musta, tai ehkä ennemminkin harmaa. Aurinkoa ei tosiaan ole näkynyt niiden lumisten päivien jälkeen, mutta eiköhän se aurinko sieltä lumien kanssa jossain vaiheessa tule.
Onneksi sisustusvaloilla saa kuitenkin valoa ja tunnelmaa sisälle. Pakko kyllä sanoa, että oon niin tyytyväinen kun kävin ostaan noi La case de cousin Paulin pallovalot Stockmannilta. Happy Lightsejä himoitsin pitkään, mutta niiden jälleenmyyjiä en tältä alueelta löytänyt ja nettikaupoistakin oli mieluisat värit loppu, joten päädyin lopulta tähän merkkiin, johon olen kyllä todella tyytyväinen.
Black Friday kertoo myös siitä, että eletään marraskuun viimeisiä päiviä, eikä jouluun ole enää pitkä aika. Ehkä joulukuun saapuessa saamme äitin kanssa laitettua vähän enemmänkin joulukoristeita tämän pukin kaveriksi. Myös joulutorttuja on ollut tarkoitus tehdä jo monta päivää, mutta eiköhän nekin saada aikaiseksi viimeistään silloin joulukuun puolella.

Olipas taas pitkästä aikaa kiva tehdä vähän postausta. Koneelle meneminen ja postauksien aloittaminen tuntuu olevan mulle nykyään jotenkin tosi vaikeeta, mutta aina kun blogiin asti pääsee niin tuntuu tää bloggailu taas tosi kivalta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti