maanantai 18. toukokuuta 2015

FROM THE PHONE

Nyt olis taas pitkästä aikaa puhelinkuvia tarjolla. Pitkään mulla on tapana tehä aina viikkopostauksia puhelinkuvista. Nää postaukset kuitenkin jäi kun iPhoneni hajos, ja jouduin käyttään puhelimia, joissa kamera oli vähän eri luokkaa. Pari viikkoa sitten sain onneksi iPhonen takaisin, ja pääsin taas kuvailemaan. Nyt siis vähän kuvia, joita olen puhelimeni paluun jälkeen ottanut.


Ensimmäinen kuva uudella puhelimella oli tietysti itse puhelimesta. :D // Seuraavana eka selfie uudella puhelimella. Tästä kuvasta huomaa myös noi ainakin omasta mielestä kauheesti pituutta kasvaneet hiukset. Niillekin on kyllä suunnitelmissa tehdä jotain ihan lähiaikoina. // Pari viikkoa sitten olimme koulun kanssa Tampereella tutusumassa kaupungin korkekoulutarjontaan. Itseäni oikeasti kiinnostavia aloja ei Tampereella voi opiskella, mutta muistakin aloista oli ihan mielenkiintoista kuulla lisää. // Laukkujen pakkausta Ruotsin matkaa varten. // Matkaliput noin kuuden aikaan lentokentällä kuvattuina. Aikanen herätys oli, mutta matka oli kyllä sen arvoinen. // Lento meni hyvin ja Tomiakaan ei kauheesti jännittänyt, vaikka sen eka lento olikin.



Vähän piristystä sadepäivään värikkäillä vaatteilla. // Fyysikan koe senkun lähestyy, ja viellä on vaikka kuinka paljon tehtäviä tekemättä. // Pitkästä aikaa pizzalla. Tällä kertaa ei ollut liian vetinen vaan juuri hyvä. Tonnikala ei ainakaan ollut liian kuivaa. // Collaripäivä. // Hyvän salireenin jälkeen on helppo hymyillä, varsinkin kun aurinko paistaa. // Vähän kahvakuulareeniä pikkuveljen kanssa. Tästä reenistä myös tulossa juttua lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti