maanantai 17. maaliskuuta 2014

GAME WEEKEND

 Ensimmäinen puolivälieräpeli pelattiin lauantaina Porvoossa. Sieltä lähettiin kotiin voittajina vähän ennen kymmentä illalla, kun peliä oli jouduttu ensin siirtämään puolella tunnilla, kun meidän joukkuelaisten auto oli hajonnut. Kotona olin puol kahdentoista maissa. Aamulla lähdettiin junalla kohti Oulua pelaamaan toista puolivälieräpeliä. Matka kesti noin viisi ja puoli tuntia. Matkan aikana tein vähän matikan tehtäviä, söin eväitä ja keskityin tulevaan peliin.

 Pelin jälkeen fiilikset ei ollut ihan katossa, kun katsoi taululle jääneitä lukemia, jotka näyttivät 1-5 vastustajien hyväksi. Sitä ei kuitenkaan pitkäksi aikaa ehtinyt jäädä murehtimaan, kun katseet piti jo suunnata tiistain peliin, josta voittaja suuntaa välieriin. Pelin jälkeen lähdettiin taas kohti Hämeenlinnaa, tällä kertaa yöjunalla.


Yöjunassakin meillä oli vain istumapaikat. Alkumatka meni lähinnä eväitä syödessä ja jutellessa. Puolenyön jälkeen yritin alkaa nukkumaan. Junassa nukkuminen on kuitenkin joka kerta yhtä vaikeeta, ja nukuttua saa vain hetken ennen kuin taas herää, joko siihen, että on kylmä tai siihen, että ei tunne toista kättään tai jalkaansa kun on nukkunut niin huonossa asennossa. Kello oli 4.30 kun heräsin taas kerran, tällä kertaa Tampereen kohdalla. Tämän jälkeen en enää saanut unen päästä kiinni ja seuraavan kerran nukahdin vasta kun olin kotona omassa sängyssä puoli seittemän aikaan. Kouluun en tänään jaksanut lähteä, ja olisinkin varmaan nukkunut pitkälle iltapäivään ellen olis laittanut herätystä puol kahteentoista. Tämän päivän aattelinkin viettää rennosti ihan vaan kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti