keskiviikko 11. lokakuuta 2017

SYYSKUU

Lokakuuta on menty jo hyvän matkaa, ja syksykin on sateineen saapunut. Syyskuulta olisi kuitenkin vielä kuulumisia kerrottavana, joten päätin koota niistä taas perinteisen kuukausi kuvina -postauksen.



Syyskuun alussa pärjäs vielä hyvin t-paidalla sekä nahkatakilla ja mikä parasta, paljailla nilkoilla. Nyt noista saa enää vaan haaveilla, kun matalimmat tennarit ja kesäsimmät paidat on jo pakattu talviteloille. | Syyskuussa päästiin ihan toden teolla kouluhommiin, kun yhteensä kahdeksan kurssia lähti samaan aikaan käyntiin. Hommia on siis riittänyt niin perinteisesti kynälle ja paperille kuin tietokoneellekin. // Sain mummilta ja papalta synttärilahjaksi opiskelijan keittokirjan, josta oli heti pakko päästä testaamaan mm. hummusta. Omin päin muunnetut määrät eivät taineet ihan toimia, sillä lopputulos oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Noh ehkä ensi kerralla paremmin. // Farkkuhame taipui vielä syyskuunkin ilmoihin, kun alle laittoi vähän paksummat sukkahousut. // Tämän vuoden rapujuhlien ravut olivat ehdottomasti parhaita ikinä syömiäni rapuja. 


Tänä vuonna pääsin vihdoinkin ensimmäistä kertaa Habitare-messuille. Kokemus oli ihan kiva ja mielenkiintoisia pisteitä oli paljon. // Kissatkin pakoili syysilmoja sisällä nukkumalla. // Meijän uus auto on toiminut loistavasti, ja eipä sitä ennen tota edes tiennyt kuinka kivaa ja helppoa auton ajo voi ollakaan. // Urheilu on jäänyt koulun alettua ihan hävettävän vähäiseksi, mutta nyt olen pikkuhiljaa yrittänyt taas aktivoitua silläkin saralla. // Suomen suurin fuksitapahtuma oli varmasti myös Suomen hienoin, sillä rastit olivat ihan huikeita ja jatkotkin ihan mahtavat. // Syyskuun viimeisen päivän sää oli jo huomattavasti syksyisempi kuin kuukauden ensimmäisen päivän. Täytyy toivoa, että tänä vuonna päästäisiin nauttimaan edes muutamista kauniista syyspäivistä, näiden harmaiden sadepäivien keskellä.

2 kommenttia:

  1. Todella kiva tää sun blogi :)

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Syksyn tuntua lisää kyllä kynttilät ja valopallot sekä hämärä ja aavistuksen kaunis valaistus ! :) Kumpa vois itsekin vaihtaa uudempaan autoon, mutta nykynen saa kelvata kun on koulut mielessä..


    ~Finnlandsnorsk~

    VastaaPoista