perjantai 25. elokuuta 2017

VUOSI APTEEKISSA JA OPISKELUN ALKU


Vuosi sitten tähän aikaan olin juuri aloittanut työt apteekissa. Ihan uskomatonta, miten nopeasti aika kuluu. Juurihan mä vasta kirjotin työsopparin ja opettelin mun työtehtäviä, vaikka oikeasti siitä on jo vuosi. Apteekissa aloittaessani suunnitelmana oli työskennellä välivuosi siellä, lukea keväällä pääsykokeisiin ja syksyllä aloittaa opiskelu. Suunnitelma toteutui, ja viikko sitten palautin apteekin avaimet ja vein karkkia töihin viimeisen työpäivän kunniaksi. 

Tässä kohtaa on siis takana erittäin opettavainen vuosi apteekissa ja edessä monta vuotta farmasian opintoja. Olen edelleenkin todella onnellinen, siitä että sain viettää välivuoteni työskentelemällä apteekissa. Opin siellä todella paljon apteekissa työskentelystä, lääkkeistä ja farmasian alasta ylipäätään. Näiden lisäksi tutustuin ihaniin ihmisiin ja sain todella paljon kokemusta asiakaspalvelusta. 

Vähän haikeana jätän apteekkivuoteni taakse, mutta samalla aloitan erittäin innokkaana opintoni yliopistossa. Kauaa ei tarvitse opiskelujen alkamista enää odottaa, sillä orientoiva viikko alkaa jo ensi maanantaina. Pientä jännitystä alkaa jo olemaan ilmassa, mutta läsnäolevaksi ilmoittautuminen ja opiskelijakortin hankinta sekä muut etukäteisvalmistelut on onneksi jo tehty, joten nyt ei tarvitse keskittyä kuin oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan saapumiseen ensimmäisenä päivänä.

Onko joku teistä aloittamassa opintojaan tänä syksynä? :)

5 kommenttia:

  1. Onea alkaviin opintoihin, ja kuulostaa kyl tosi kivalta toi apteekkivuosi :) Mä aloitin kans nyt syksyllä opinnot, ja oli kyl aika jännää istua pitkästä aikaa koulun penkillä :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!Kyllä saattaa kans vähän oudolta tuntua opiskelu pitkästä aikaa :D

      Poista
  2. Onneksi olkoon yliopistoon pääsystä! Apteekkityö on varmasti ollut mielenkiintoisempaa kuin perus marketin kassana toimiminen :)

    VastaaPoista
  3. Kumpa pääsisin myös itse vielä aikanaan opiskelemaan, nyt tuntuu ettei elämä etene ennen tarpeeksi fiksua koulupaikkaa.. onnea opiskeluun :)

    VastaaPoista
  4. Itellä vielä ihan alussa abivuosi, mutta kiinnostaisi kuulla juttuja farmasian opiskelusta :)

    VastaaPoista