torstai 3. elokuuta 2017

HEINÄKUU KUVINA

Siis mihin tää aika menee? Nyt on mukamas jo elokuu, vaikka justhan oli juhannus. Syksy kuitenkin tuo tapansa mukaan niin paljon kaikkee kivaa tullessaan, että en valita vaikka kesä onkin kohta jo ohi. Ennen kun siirrytään ihan kokonaan elokuuhun ja pikku hiljaa syysjuttuihin, on aika muistella viime kuuta perinteisen kuvapostauksen kanssa.


Heinäkuussa tuli mulla ja Tomilla kolme yhteistä vuotta täyteen. Tämän johdosta päätettiin viettää kiva päivä Helsingissä. Pääjuttuna oli Linnanmäki, jossa kumpikaan ei ollut käynyt moneen vuoteen. Lintsi oli just niin kiva kun sen muisteltiinkin olevan, ja saatiin monta tuntia kulumaan siellä. Laitteissa hurjastelun jälkeen päätettiin vielä kävellä keskustaan syömään. Päivä oli kokonaisuudessaan ihan huippu ja säätkin ihme kyllä suosi meitä tällä kertaa. // Myös Tampere tuli heinäkuun aikana tsekattua, ja siellä päivä vietettyä sinne muuttaneen kaverini kanssa. // Tampereen Stockan Powerissa oli juuri sopivasti viikkotarjouksessa olevaa tietokonetta, jonka sitten päätin sieltä napata mukaan matkalla juna-asemalle.


Parvekkeella on tullut hengailtua enemmänkin, ja näin kesällä se on ihan selkeesti yksi huone lisää. // Opiskelupaikan myötä liityin Farmasialiittoon, josta tervetuliaistoivotuksena sain ihka ekat haalarimerkkini, muutaman Farmasia-lehden ja muuta pientä kivaa. // Niin vain kävi, että me vaihdettiin meijän uskollinen jo 14 vuotta palvellut menopeli vähän paremmin meijän tarpeita palvelevaan autoon. Kyllä täytyy todeta, että on pieni ero ajaa upouudella pienellä automaattiautolla, kun meijän vanhalla farmarilla. // Uusi farkkuhamekin pääsi vihdoin käyttöön. Hame- ja shortsisäitä saisi kyllä olla tässä Suomen kesässä hieman useammin. // Kesän ekat mölkytkin tuli pelattua viime viikonloppuna kun ajeltiin Tomin kanssa isäpuolen luokse syömään.

Heinäkuu oli kokonaisuudessaan aika kiva, vaikka se ihan hurjan nopeasti menikin. Ihanaa elokuun alkua kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Sun heinäkuu kuulosti todella kivalta :)

    https://veerakaisla1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuntuu että ois sopivan kivaa kevyttä luettavaa, jään ainakin toistaiseksi seurailemaan nyt kun eksyin blogiisi :)

    VastaaPoista