keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

BUJOA JA RISTIKOITA





Tänä kesänä aurinkoisia hellepäiviä on ollut ihan luvattoman vähän, joten perinteisistä kesätekemisistäkään ei ole päässyt oikein nauttimaan. Kun rannalle lähtö, piknik ja pyöräretket eivät ole huonon sään takia vaihtoehtoja, on keksittävä jotain muuta kivaa tekemistä. Näinä sadepäivinä olenkin sitten, tehnyt vaikka mitä kaappien siivoamisesta macaronien leivontaan. Ehdottomasti lempparijuttuja ovat kuitenkin olleet sarjojen katselu, ristikoiden teko ja bujon täyttäminen. 
Yhtenä aamuna satuin laittamaan telkkarin päälle juuri kun sieltä tuli ylen tämän kesän uutuussarja Piikkejä paratiisissa. Tuo jakso herätti heti mielenkiintoni, ja onnekseni löysinkin kaikki ulos tulleet jaksot Areenasta. Nyt olenkin jo pitkällä toisessa kaudessa, ja olen aivan koukussa kyseiseen aussisarjaan. Joten jos rennot draamakomediat kiinnostaa, niin ei muuta kun Areenaan katsomaan tätä sarjaa.
Tämän sarjan lisäksi olen jäänyt ihan koukkuun ristikoihin. Alkukesästä keksin nimittäin yhtäkkiä haluta ristikkolehden, jonka sitten yhdellä kauppareissulla ostin. Siitä lähtien olenkin sitten lähes joka ilta pohtinut sanoja ristikkoon.
Bullet Journal on nyt tänä vuonna rantautunut Suomeenkin, joten olihan munkin pakko oma kirjaseni ostaa. Hirveän taiteellinenhan en itse ole, mutta on tuon täyttäminen ja aiheiden keksiminen ollut silti yllättävän kivaa. Olen itseasiassa aina ollut kunnon "listaihminen", ja olenkin aina väkertänyt kaikenlaisia to do-listoja sun muita. Bujossa parasta onkin kaikki listat, kalenterit ja muistiinpanot samassa paikassa.

Millaisia kesätekemisiä te olette keksineet sateisille päiville? :)


1 kommentti:

  1. Vois itekin ruveta rustailemaan ristikoita. Itsekin oon tykästyny bujon väkertämiseen ja mulla on muuten omana bujonani tuo ihan samainen kirja :D

    https://paula-beautyqueen.blogspot.com/

    VastaaPoista