tiistai 11. heinäkuuta 2017

VAALEANPUNAISTA MAKUUHUONEESEEN

Keväällä taisin jossain postauksessa mainita ihastuksestani vaaleanpunaiseen väriin. Kesälomalla sain vihdoinkin totetettua visioni loppuun, ja nyt makkarista löytyy juuri sopivasti tuota ihanaa vaaleanpunaista. Mitään överiä hattarahuonetta en halunnut, joten vaaleanpunaista on siis lähinnä vain yksityiskohdissa.




Tämän vision totetukseen ei onneksi liiemmin rahaa palanut, sillä oikeastaa ainoa ostos oli nuo ihanat samettiset tyynynpäälliset H&M:stä. Muun stailauksen tein kotoa löytyvillä koristeilla ja valitsemalla tietyn väriset vaatteet rekkiin ripustettaviksi. Tosi pienillä jutuilla pääsi siis oikein kivaan lopputulokseen ja sai vähän väriä tähänkin huoneeseen.





Tällaisilla pienillä somistusjutuilla saa onneksi kivasti eloa sisustukseen, ilman että tarvitse vaihtaa huonekaluja tai maalata seiniä. Mitään isoja hankintoja en huoneeseeni viitsi muutenkaan tehdä, sillä muutan joka tapauksessa puolen vuoden sisään omaan kotiin. Tulevasta asunnosta ei tosiaan ole vielä mitään tietoa, joten mitään suurempia kalustehankintoja on turha tehdä, kun ei tiedä yhtään millaiset kalusteet sinne sopii ja mahtuu. Sormet syyhyävät jo päästä sisustamaan omaa asuntoa, joten turrutan tätä himoa muuntelemalla meijän kodin sisustusta kaikilla pienillä jutuilla.

7 kommenttia:

  1. Iteki oon ihastunu vaaleanpunaiseen väriin sisustuksessa. Hempeän vaaleanpunainen tuo kivaa luonnetta asuntoon :D Aivan ihana makuuhuone. Ihanan vaalea väritykseltään ja juuri sopivasti vaaleanpuanista sekä muitakin värejä :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana sisustus!<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis sisustus! Pakko nyt itsekkin laittaa jotain vaaleanpunaista kotiin! :)

    https://riikkka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Super ihana ja kaunis sisustus!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Ihana toi taulu maailmasta, mistä se on? :)

    VastaaPoista