keskiviikko 8. helmikuuta 2017

UUDET MEIKKILEMPPARIT

Ennen ostin kosmetiikkaa vaan pari kertaa vuodessa, enkä oikeestaan ollut edes kovin kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita. Nykyään käytän usein enemmän rahaa kosmetiikkaan kuin vaatteisiin, ja seuraan uusia meikkitrendejä ja kokeilen innoissani uusia tuotteita. Ihan kaikkia trendejä en tosin ota mukaan omiin meikkirutiineihin, eivätkä kaikki meikkiostoksetkaan aina osu nappiin. Useimmiten kuitenkin uudet tuotteet osoittautuvat todella hyviksi, ja näin pääsevät osaksi meikkipussini vakiokalustoa.


Käytin pitkään vain Naked 2 ja Naked 2 basic palettien luomivärejä, mutta viime syksynä ihastuin meikkikuviin, joissa oli käytetty eri vaaleanpunaisen sävyjä tai viininpunaista. Päädyinkin sokoskelle tarkastelemaan heidän luomivärivalikoimaansa, ja bongasinkin tämän ihanan roosan ja liilan sävyjä sisältävän paletin Max Factorin valikoimasta. Tämä paletti kuuluu tosiaan Max Factorin nude paletteihin, ja on sävyltään 03 Rose nudes. Uuden luomivärin lisäksi halusin talven kalpeille kasvoilleni muutakin eloa, joten hankin We Care Iconin korostuspuuterin sävyssä 2 Magic Tan. Varsinaisena highlighterina käytän Nyxin palettia, ja tätä sudin aurinkopuuterin tapaan kevyesti ympäri kasvoja tuomaan hieman väriä ja hehkua.

Joululahjaksi ostin itselleni Macilta sekä huulipaunan että huultenrajauskynän. Voin kyllä kertoa, että tuo combo on maineensa veroinen, se nimittäin kestää sekä syömisen että juomisen ja pussailunkin ilman, että väri leviää tai haalistuu. Itse kotiutin Pro longwear lip pencilin sävyssä Etcetera  ja Yash sävyisen mattapunan. Joululahjaksi itselleni ostin myös Urban Decayn Brightening & Tightening complexion primer potionin. Kyseinen primeri on ehdottomasti paras kaikista, joita oon kokeillut. Se nimittäin pitää meikin heleänä ja paikallaan koko päivän, eikä meikkivoidekaan kasaannu tai lohkeile tämän kanssa.

Vuoden vaihteessa aloin kiinnittää huomiota kulmiini, jotka eivät enää tuntuneet oikean värisiltä. Vanha kulmakynäni oli nimittäin peräisin ajalta, jolloin hiukseni olivat huomattavasti vaaleammat ja pidemmät. Nyt kampaukseni ollessa skarpimpi, alkoi kulmat näyttämään auttamatta liian vaaleilta näin tummien hiusten kanssa. Mieleni teki kokeilla ohut kärkistä kieritettävää kulmakynää, mutta UD:n tai Anastasian kynät tuntuivat hieman liian kalliilta ostettavaksi, olematta varma tykkäänkö niistä. Lopulta päädyin siis ostamaan Nyxin micro brow pencilin sävyssä brunette. Kaupassa pelkäsin värin olevan liian punertava, mutta kotona kulmiin testattuani, olinkin sävyyn oikein tyytyväinen. Kynän jälki on sopivan ohutta ja väriäkin tulee juuri sopivasti.

Meikkien lisäksi tein viime vuoden lopulla uusia hankintoja myös meikkivälineiden puolella. Beauty Blendereistä olen ollut monen muun tavoin tietoinen jo useamman vuoden, mutta en oikein ollut ymmärtänyt niiden hehkutusta ja olinkin sitä mieltä, että meikkivoide leviää sormin paljon kätevämmin kuin millään sienellä tai munalla. Joulupakettien saapuessa sokokselle huomioni kiinnitti kuitenkin BB:n setti, joka sisälsi kaikki kuvassa olevat meikkimunat ja niiden puhdistukseen tarkoitetun palasaippuan. Hetken pakkausta pyöriteltyäni päätin sen ostaa, enkä voisi tyytyväisempi olla. Mustalla perus munalla laitan pohjustusvoidetta ja pinkillä laitan meikkivoiteen. Pienemää mustaa munaa taas käytän peitevärin häivytykseen ja luomivärin pohjustukseen. Litteä musta sienihän on suunniteltu puuteripaperin korvikkeeksi, ja se onkin toiminut tehtävässään todella hyvin. Se vie tehokkaasti turhan kiillon pois ja näin pitää meikin hyvänä koko päivä.
Toinen välineisiin liittyvä tuore hankintani on meikin puhdistukseen tarkoitettu Konjac-sieni. Se kastellaan beauty blendereiden tavoin aina ennen käyttöä, ja näin se turpoaa kosteaksi ja pehmeäksi. Konjac-sieni tehostaa kasvojen pesua huomattavasti ja samalla myös kuorii ihoa hellästi.

Tälläisä uusia meikki- ja välinesuosikkeja tällä kertaa. Kertokaa ihmeessä teidänkin uusimmista lempparituotteista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti