keskiviikko 21. joulukuuta 2016

JOULU SAA TULLA

Vielä viikko sitten joulustressi oli aika pahasti läsnä. Viime viikonlopun ja tämän viikon alun aikana sain kuitenkin melkein kaikki jutut tehtyä, ja nyt on jo itse asiassa aika hyvä fiilis joulun suhteen. Tietysti joitan asioita pudotin pois to do -listalta, mutta kyllähän ne kaapit ehtii siivota, ja uudet taulujulisteet hankkia vasta joulun jälkeenkin. 








Viime viikon aikana sain tosiaan hankittua Ikean ja Helsingin reissuilta loput joulu koristeet ja lahjapaperit sekä kaikkien joululahjat. Maanantaina metsästin joulukuusta useammastakin kaupasta, mutta Prismasta sitten onneksi löytyi varmaan koko Hämeenlinnan viimeiset muovikuuset. Kuusesta tuli aivan ihana, eikä kokonaisuuteen koristeet mukaan lukien mennyt kuin noin 25 euroa. Kuusen koristelu vimmassani sain myös lahjat paketoitua, ja Tomin ja mun lahjatkin löysivät jo tiensä kuusen alle odottamaan aattoiltaa. Eilen joogan jälkeen päätin vielä paistaa pellillisen joulutorttuja, ja näin ollen sain oikeastaan kaikki joulun to do -listani kohdat tehtyä.

Jouluruokia pääsen toki vielä äitin kanssa tekemään ja isäpuolenkin luona kuusen koristelemaan, mutta kaiken mitä nyt voin tehdä olen jo tehnyt. Voin siis huokaista helpotuksesta ja antaa joulun tulla. 

Onko teillä jo kaikki valmistelut tehty, vai painaako joulustressi tehtävälistoineen edelleen päälle? 

5 kommenttia:

  1. Ihanan jouluisia kuvia! Ja todella kaunis kuusi teillä :-) Täällä on kans hoidettu kaikki joulun askareet oikeastaan!

    VastaaPoista
  2. jouluvalmistelujen valmiiksi saaminen on kyllä parasta! nyt saa enää vaan rentoutua :-)

    http://festinalente-riikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ♥ Tuo teidän kuusi on kyllä todella kaunis ja musta on ihanaa, että nuo lahjatkin sopivat niin hyvin värimaailmaltaan kuuseen :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  4. Oi ihanan jouluisia ja kauniin värisiä kuvia <3 Noi paketit näyttää kivalta, ja sopii just täydellisesti teiän joulusisustukseen!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  5. Voi miten kaunis kuusi ja suloiset lahjapaketit <3 Mukavaa joulunaikaa sulle! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista