perjantai 25. syyskuuta 2015

PERJANTAI

Koeviikon eka koe takanapäin ja seuraava koitos on vuorossa vasta keskiviikkona. Ihan kiva viikonloppu siis edessä koeviikosta huolimatta. Iloa viikonloppuun toi myös ruotsin alustavat pisteet, joiden perusteella melko vahva E olisi ylioppilastodistukseen tulossa. Ihan sinne laudaturiin ei pisteet riittänyt, mutta oon silti enemmän kun tyytyväinen tulokseeni. Myös bilsan alustavat pisteet on saatu, mutta niiden perusteella lopullista arvosanaa saadaan jännittää vielä sinne marraskuuhun asti. Pisteitä oli nimittäin M:än edestä, ihan sinne E:n rajoille asti. Nyt siis pisterajat ja sensorien lopulliset pisteet ratkaisevat arvosanan lopullisen kohtalon.




Ruotsin koe loppui sen verran aikaisin, että aikaa jäi hyvin ennen illan peliin lähtöä. Tämän luppoajan päätin käyttää rentoutumiseen uuden cosmon, värityskirjan ja välipalan kanssa. Ihanaa päästä taas pitkästä aikaa rentoutumaan hyvällä omalla tunnolla, kun kirjotukset ei enää stressaa ja pakota lukemaan.


Nyt se syksy taitaa sieltä saapua, ainakin jos on säätiedotuksia ja putovia lehtiä uskominen. Aamuja lukuunottamatta ovat päivät olleet vielä melko lämpimiä, mutta nyt viikonvaihteessa pitäisi kuulemma alkaa kylmenemään, ja tulla ihan oikeasti syksy.


Syksyn tullen alkaa myös säbäkausi, ja tänään onkin divarin ensimmäinen peli edessä. Tällä kertaa matka käy kohti Poria ja tavoitteena tietenkin voitto. Viikonloppu on muutenkin hyvin säbän täytteiten, sillä huomiseksi olisi tiedossa pari farmijoukkueen peliä. Pelit on kuitenkin kivoin osa koko lajia, joten ihanaa päästä pitkästä aikaa taas kunnolla pelailemaan.

Hyvää ja syksyistä viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti