tiistai 1. huhtikuuta 2014

APRIL

Ulkona oli jo jonkun aikaa oikein kiva ja keväinen ilma, mutta nyt kun katsoo ikkunasta pihalle, niin sää on taas melko harmaa, ja nyt tuolla näyttää satavan kaiken lisäksi vähän luntakin. Mutta eiköhän se kevät sieltä vielä jossain vaiheessa tule. Koulussa mennään ainakin kovaa vauhtia kevättä kohti, sillä juuri nyt on meneillään vuoden toiseksi viimeinen koeviikko, ja ensi viikolla alkaa viimeinen jakso. Nyt puolet kokeista jäljellä eli kolme edessä ja kolme takana päin. Juuri nyt väkerrän musiikin raporttia The voice of Finlandista ja illalla pitäisi viellä selata vähän musiikin kirjaa huomista koetta varten. 
Säbäkausikin nyt kuitenkin vielä jatkuu, vaikka jo puhuinkin sen loppumisesta. Seuraava peli onkin sitten jo perjantaina, kun pelataan mun kakkosjoukkueen 1. Divarin karsintapelejä. Sitten kun nämä pelit ovat ohi, teen sen koontipostauksen menneestä kaudesta.

Tää postaus oli taas tämmönen höpöttelypostaus, mutta nyt aattelin vähän ryhdistäytyä ja väsäillä taas jotain vähä asiapitoisempaa postausta. Nyt kuitenkin jatkan kouluhommien parissa, joten ei muuta kun hyvää aprillipäivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti